0


Klassiek & Verfijnd

’t Amusement wordt bestierd door Estée Strooker. Als haar naam je bekend voorkomt, dan is dat helemaal niet zo raar. Estée was in 2010 de eerste winnaar van Masterchef . Haar smakelijke kookkunsten zijn sindsdien te proeven aan het Roermondsplein. In het moderne kleurrijke pand staat een enthousiast jong team knallend te koken.

 

Maar naast het in de watten leggen van de gasten, heeft ’t Amusement ook een hoger doel. Hier word je uitgenodigd om een beetje stil te staan bij de huidige voedselindustrie. Er wordt hier uitsluitend gewerkt met seizoensproducten, daarnaast wordt gewerkt met ‘het hele beest’ en komt er verantwoorde vis op het bord. In dit restaurant word je creatief verrast door verschillende smaken met een verhaal!

Geschreven over restaurant 't Amusement

img

In t' Amusement wordt gekookt met geweten, en het is nog lekker ook

Recensent Mac van Dinther eet bij restaurant t' Amusement in Arnhem.

www.volkskrant.nl

img

Het werd tijd: t' Amusement staat in de Lekker 500 gids - indebuurt Arnhem

Elk jaar bladerden we gretig door de onafhankelijke restaurantgids Lekker die de 500 beste restaurants van Nederland selecteert. We konden geen vermelding van Restaurant t'Amusement vinden. Deze keer is het – eindelijk – een ander verhaal! Culinaire kenners uit de omgeving riepen het al langer: t'Amusement behoort tot de beste restaurants van Arnhem.

indebuurt.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?