0


Hip & Happening

De Visserij is gevestigd aan de Piushaven in het prachtige Tilburg. Hier geniet je van allerlei soorten vis; van Fruit de Mer tot Fish&Chips. Allemaal van top kwaliteit. Puur, vers en met liefde bereid.

 

De Visserij is een echt familiebedrijf en wordt gerund door 3 broers, samen met hun team staan zij voor je klaar om hun liefde voor vis met jullie te delen. Maak je geen zorgen, ook voor de vleesliefhebber en vegetariër hebben ze opties.

 

Wanneer het lekker weer is, kun je ook genieten op het terras met uitzicht op de haven of kies je voor de heerlijke strandstoelen. Wat wil je nog meer?


Menu van restaurant
De Visserij

Voorgerecht

Krabscharen
met brood en citroenmayonaise

€ 9.50


Hoofdgerecht

Sliptong
à la meunière

€ 19.50

Plateau Fruits de Mer combinatie van diverse schaal- en schelpdieren met o.a. kreeft en oesters
Combinatie van diverse schaal- en schelpdieren met o.a. kreeft en oesters

€ 47.50


Nagerecht

Karamel zeezout ijs
Probeer dit eens met onze Mestral olijfolie

€ 8.50


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 35,00

Geschreven over restaurant De Visserij

img

De Visserij blijft langer aan de Piushaven

Paula AnguitaGepubliceerd opwoensdag 25 september 2019Geef een reactieop De Visserij blijft langer aan de Piushaven Pop-up restaurant De Visserij blijft langer aan de haven dan bij de start, drie jaar geleden, was gepland. De gemeente is bereid hiervoor de tijdelijke horecavergunning te verlengen. Sinds medio 2016 is De Visserij (een initiatief van De Burgerij aan de Noordstraat) gevestigd aan de Havendijk 36, nabij D’n Ophef. Met de eigenaar van het pand, projectontwikkelaar Triborgh, werd destijds een tijdelijk huurcontract, tot eind 2019, afgesloten. Triborgh wil op de plek nieuwbouw realiseren, maar de plannen hiervoor moeten nog worden ontwikkeld. Voorlopig kan het restaurant dus nog op de huidige plek blijven.

www.tilburgers.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?