0

Vier dagen culinair genieten in Toscane

Go Back

Het hele jaar te boeken

Verblijf op een luxe agriturismo

Je logeert op een agriturismo, 2 km buiten San Gimignano en 50 km ten zuiden van Florence. De agriturismo is voorzien van 8 kamers, 1 logement, airconditioning, satelliet televisie en privé sanitair. Er is veel buiten ruimte en een heerlijk zwembad. Ook is er restaurant en een winkeltje waar ze hun eigen producten verkopen, zoals wijn, grappa, olijfolie en saffraan.

Dag 1: Aankomst

In de middag kom je aan op het agriturismo waar jij gaat verblijven. Je hebt alle tijd om te settelen en het verblijf te ontdekken. Wandel door prachtige tuin en kom bij van de reis.

‘s Avonds wacht er een heerlijk Italiaans 3-gangen diner op je in het restaurant, en kies je je eigen wijn uit. Welke kies jij?

Dag 2: Proef het echte Italië!

Na een heerlijke en uitgeruste nacht slapen, staat er een drukke, maar super leuke, planning voor de boeg. ‘s Ochtends maak je een waanzinnige auto tour richting het Chianti-gebied, ten oosten van het verblijf. Het is een tocht van ongeveer 45 kilometer langs pittoreske dorpjes, authentieke boerderijen en uiteraard prachtige wijngaarden.

Rond de middag kom je aan bij een kleinschalig Chianti wijnhuis waar gastvrouw Daniela je meeneemt voor een uitgebreide rondleiding. Dit wijnhuis is een familiebedrijf waarbij respect voor de natuur voorop staat, alles is daarom ook volledig biologisch. De lunch zal bestaan uit kleine hapjes waarbij je alle wijnen van het domein kan proeven.

Na de lunch rijdt je weer terug richting het agriturismo, waar je de rest van de middag voor jezelf hebt.

Dag 3: Ontdek de regio

Vandaag staat in het teken van jou! Na het ontbijt het je de hele dag tijd voor jezelf. Je kan een dagje San Gimignano bekijken, het bekendste bergdorpje van Toscane. In dit dorpje kun je zelf de middeleeuwen ervaren, de oude torens beklimmen en natuurlijk een ijsje halen bij de beroemde Gelateria Dondoli.

Natuurlijk is het ook mogelijk om op het agriturismo te blijven om heerlijk te gaan relaxen bij het zwembad.

‘s Avonds word je weer verwacht in het restaurant voor een heerlijk 3-gangen diner.

De laatste dag..

Helaas is de laatste dag aangebroken. Gelukkig kan je nog één laatste keer genieten van het prachtige uitzicht tijdens het afscheidsontbijt. Daarna is het tijd om de koffers te pakken en vertrek je weer richting Nederland.

Reserveren

Kies je datum

Prijs: € 350,00 p.p.

Boeken & Beschikbaarheid

Mail ons voorafgaand aan het boeken om te kijken of we nog plek hebben op dit domein. Mail ([email protected]) met de gewenste data en het aantal personen. Gerard mailt je per ommegaande een bevestiging van de beschikbaarheid.  

Wij gaan er van uit dat je met je eigen auto komt of met het vliegtuig en op het vliegveld een auto huurt! 

 

De ingrediënten voor een topreis (inbegrepen)

  • Drie overnachtingen in een tweepersoonskamer in een voormalige boerderij  
  • Drie heerlijke Italiaanse ontbijtjes. 
  • Welkomstdiner (exclusief wijn). 
  • Bezoek aan Chianti wijnhuis met proeverij.
  • Afscheidsdiner op het domein (exclusief wijn)

 

Prijs Toscane Wijnreis 

De prijs voor deze vierdaagse wijnreis is gebaseerd op een tweepersoonskamer en bedraagt € 350,- per persoon. De reserveringskosten bedragen  €25 per bestelling. Toeslag voor als je een kamer voor jezelf wilt is €100.

 

De betaling is in twee delen

  1. Deel 1 is de aanbetaling van 30% van het totale bedrag.
  2. De overige 70% wordt 6 weken voor vertrek in rekening gebracht.