Wijnreizen WijnSpijs

Gastronomisch Gardameer

Smaakvolle ontdekkingen aan het Gardameer

Kies zelf de datum
590 per persoon
Gelijk boeken
Culinaire reizen > Italië > Gastronomisch Gardameer

de planning

Culinaire reis | Gardameer

 • Dag 1
  Wijnreizen Warm welkom

  Warm welkom

  Geniet van een warm welkom met een heerlijk 3-gangen diner inclusief wijn bij aankomst in onze agriturismo/hotel ten zuiden van het Gardameer. Je verblijft in het luxe Mozambano, temidden van olijfbomen en wijngaarden
 • Dag 2
  Wijnreizen Een culinaire dag

  Een culinaire dag

  Ontdek je de schoonheid van de rivier de Mincio met de fiets of auto. Volg de route richting Borghetto en Valeggio sul Mincio en lunch in het beste restaurant van Borghetto, Vecchia Bottega, met de specialiteit Tortellino. Na de lunch heb je de tijd om het pittoreske Borghetto te verkennen en door de wijnvelden terug te rijden naar Peschiera del Garda.
 • Dag 3
  Wijnreizen Wijn proeven in de Valpolicella

  Wijn proeven in de Valpolicella

  Breng een bezoek aan de Valpolicella en ontdek het wijn- en marmergoed van Verona. Bezoek het top wijnhuis La Foresteria Serego Alighieri en proef de beste wijnen zoals Valpolicella Classico, Amarone en Reciotto. Na het bezoek zijn er verschillende mogelijkheden voor een heerlijke lunch bij bijvoorbeeld Antica Ostria Paverno of Osteria del Bugiardo. Bezoek vervolgens de prachtige San Giorgio in Gannapoltron, een van de oudste kerkjes van de Veneto.
 • Dag 4
  Wijnreizen Leer de kunst van het risotto maken

  Leer de kunst van het risotto maken

  Rijd naar Isola della Scala waar je deel kunt nemen aan risotto lessen! Eerst worden de rijstvelden bezocht en daarna volgen de kooklessen met afsluitend een heerlijke lunch. Geniet van de vrije middag door te relaxen bij het hotel of nog even shoppen in de stad.
 • Dag 5
  Wijnreizen De laatste dag

  De laatste dag

  Check out. Na het onbijt (in geval van zaterdag) rijd je naar de markt in Caprino Veronese, een typisch Italiaans dorp met een hele geliefde markt. Iedereen uit de buurt gaat zaterdagochtend naar de markt in Caprino, niet alleen voor de schitterende waren die worden aangeboden maar ook om een aperitief te drinken op een van de vele terrassen die het dorp kent.

Jouw culinaire trip boeken

Kosten en betalen

De kosten van deze reis zijn vanaf €590,- per persoon.

De reis is te boeken voor min. 2 personen in de periode van oktober tot en met mei. De reis is op aanvraag.

Niet inbegrepen zijn reserveringskosten (€25), toeristenbelasting, vlucht en een reisverzekering.

Je betaalt in twee keer: eerst een aanbetaling van 50%. De overige 50% wordt 30 dagen voor vertrek in rekening gebracht.
Reserveren

Reserveer alvast je plek, voordat het vol zit!

Wijnreizen Trip

Wat kun je verwachten?

 • 4 overnachtingen in een Agriturismo in Mozambano
 • Inclusief ontbijt
 • Tortellini lunch in Vecchia Bottega di Borghetto inclusief wijnen en espresso
 • Bezoek het beroemde wijnhuis Serego Alighieri voor een rondleiding en wijnproeverij
 • Wandel door de prachtige stad van Verona
 • Geniet van een 3-gangen welkomstdiner inclusief wijn
 • 1 dag fietshuur
 • huurauto voor 5 dagen

Algemene informatie

Wat moet je nog meer weten?

Beleef een onvergetelijke vakantie aan het prachtige Gardameer! Geniet van een warm welkom met een heerlijk 3-gangen diner inclusief wijn bij aankomst in onze agriturismo/hotel ten zuiden van het meer.

Op dag 2 ontdek je de schoonheid van de rivier de Mincio met de fiets of auto. Volg de route richting Borghetto en Valeggio sul Mincio en lunch in het beste restaurant van Borghetto, Vecchia Bottega, met de specialiteit Tortellino. Na de lunch heb je de tijd om het pittoreske Borghetto te verkennen en door de wijnvelden terug te rijden naar Peschiera del Garda.

Op dag 3 breng je een bezoek aan de Valpolicella en ontdek je het wijn- en marmergoed van Verona. Bezoek het top wijnhuis La Foresteria Serego Alighieri en proef de beste wijnen zoals Valpolicella Classico, Amarone en Reciotto. Na het bezoek zijn er verschillende mogelijkheden voor een heerlijke lunch bij bijvoorbeeld Antica Ostria Paverno of Osteria del Bugiardo. Bezoek vervolgens de prachtige San Giorgio in Gannapoltron, een van de oudste kerkjes van de Veneto.

Op dag 4 rijd je naar Isola della Scala waar je deel kunt nemen aan risotto lessen na een bezoek aan de rijstvelden. Na de kooklessen geniet je van een afsluitende lunch.

Op de laatste dag, na het ontbijt (in geval van zaterdag), bezoek je de markt in Caprino Veronese. Proef de lokale specialiteiten en drink een heerlijke Spritz op een van de terrassen. Verder heb je de mogelijkheid om het schitterende bedevaartsoord Madonna Corona in Spiazzi te bezoeken. Rijd vervolgens binnen een paar minuten naar de Brenner autobaan bij Affi.

Boek nu jouw onvergetelijke reis naar het Gardameer en geniet van alle hoogtepunten die deze prachtige regio te bieden heeft!