Wijnreizen Frankrijk

Als je niet op wijnreis naar Frankrijk bent geweest…

Wijnreizen Frankrijk
Wijnreizen Frankrijk

Op wijnreis met WijnSpijs

Waarom met WijnSpijs op vakantie?

Alle wijnreizen worden samen met Nederlandse partners georganiseerd, die de taal spreken en het gebied kennen.

  • Helemaal verzorgd van aankomst tot vertrek
  • Geen tourist traps, maar die hotspots waar je ook de locals vindt
  • Op pad met professionele, gezellige en Nederlands sprekende gidsen

nu te boeken

Alle wijnreizen in Frankrijk

Ontdek Frankrijk

Saint-Émilion, Bordeaux

Frankrijk
525 /per persoon Boeken

culinair op vakantie in Frankrijk

Op wijnreis in Frankrijk?

Een wijnreis door Frankrijk is geen slecht idee. Nee, zelfs een goed idee. Misschien wel het béste idee! Want dit is tenslotte hét wijnland bij uitstek.

Want ook al waren de Egyptenaren en Georgiërs stiekem veel eerder wijn aan het maken, wordt Frankrijk als dé bakermat van wijn gezien.

Maar, die Fransen moeten wel aan de bak! Overal ter wereld, wordt fantastische wijn gemaakt en Frankrijk steekt allang niet meer met kop en schouders boven de rest uit.

Innoveren dus! Ervaring en traditie, gekruist met innovatie zorgt voor één van de meest interessante wijnreizen die je kunt doen. Early wine adopters kunnen hun lol hier niet op.

Zeker als je bedenkt, dat de wijnboeren en -boerinnen, naast al die innovatie ook volle bak inzetten op wijntoerisme.

Reken er dus maar op dat jij, tijdens je wijnreis door Frankrijk, met open armen wordt ontvangen! En hoewel er veel grootschalige wijnbouw is, ga je met WijnSpijs natuurlijk door de diverse en prachtige wijnregio’s: charmant, kleinschalig en romantisch op wijnavontuur met je geliefde!

Hoe leuk is het om samen te ontdekken waar die grote namen als Cabernet Sauvignon en Chardonnay vandaan komen, en te zien waar ze groeien en bloeien.

Tijdens je wijnreis door Frankrijk maak je kennis met klassieke druivenrassen zoals Cabernet Sauvignon en Sauvignon Blanc. Deze klassiekers groeiden in Frankrijk uit tot wereldsterren en veroveren nu de wereld.

Één van onze reizen maak je in de Bordeaux. Naast de Bourgogne misschien wel de meest gewaardeerde wijnregio ter wereld. Als echte wijn fanatiekeling, moet je hier écht een keer geweest zijn!

Santé!

wat andere vakantiegangers vinden

Recensies