Wijnreizen Spanje

Op wijnreis naar Spanje, de lekkerste vakantie die er is!

Wijnreizen Spanje
Wijnreizen Spanje

Op wijnreis met WijnSpijs

Waarom met WijnSpijs op vakantie?

Alle wijnreizen worden samen met Nederlandse partners georganiseerd, die de taal spreken en het gebied kennen.

  • Helemaal verzorgd van aankomst tot vertrek
  • Geen tourist traps, maar die hotspots waar je ook de locals vindt
  • Op pad met professionele, gezellige en Nederlands sprekende gidsen

nu te boeken

Alle wijnreizen in Spanje

Ontdek Spanje

Luxe City Break Valencia

Spanje
627 /per persoon Boeken

culinair op vakantie in Spanje

Op wijnreis naar Spanje?

Een wijnreis naar Spanje? Doen!

Spanje is een fantastisch wijnland en een waanzinnig vakantieland. Dus combineer die twee, en ga op een heerlijke culinaire verwenvakantie.

Spanje is gigantisch uitgestrekt en je vindt er prachtige natuur. De perfecte plek voor een ontspannen wijnreis!

Je omringt je hier met wijnmakers, sommeliers en wijnboeren bij wie het druivensap al generaties lang door de aderen stroomt. Alleen Italië en Frankrijk maken meer wijn.

Spaanse specialisten vertellen je precies waarom die druif, die wijn, dat glas, dat perceel of dat wijnvat, hét verschil maakt in jouw wijnglas. Spanje is het perfecte wijnland om je meer wijnkennis (en een paar kilootjes) te vergaren.

Tijdens een wijnreis door Spanje leer je alles over de prachtige geschiedenis van dit oude wijnland, én je leert (en proeft) waarom de Spaanse wijnen bij moderne sommeliers volop in de spotlight staan.

Spaanse wijnen worden gemaakt met de kennis uit het verleden en de technieken van nu. Een wijnland dat volop in ontwikkeling is. Fantastisch om te zien en ervaren.

Tijdens een Spaanse wijnreis komt naast de veelzijdige Spaanse wijn, ook de Spaanse keuken uitgebreid aan bod. En man, wat kunnen die mensen koken. Het helpt natuurlijk dat er prachtige producten beschikbaar zijn.

Ga genieten van de Spaanse keuken en de Spaanse wijnen tijdens een verrassende wijnreis in Spanje.

wat andere vakantiegangers vinden

Recensies

Lisanne

Jun. 06, 2019

Valenciaanse wijnreis: een onvergetelijke ervaring vol smaak en cultuur

Ik heb onlangs de meest fantastische wijnreis naar Valencia gemaakt en ik zou het absoluut aanraden! Het was een onvergetelijke ervaring die ik nooit zal vergeten.

Vanaf het moment dat ik aankwam, werd ik hartelijk verwelkomd en verzorgd. De wijnproeverij in de Oude Stad was geweldig, met heerlijke lokale kwaliteitswijnen en een gezellige sfeer.

De paella kookcursus en de lunch waren de hoogtepunten van mijn reis. Het was fantastisch om te leren hoe je een authentieke paella kunt maken en deze daarna te proeven. Het bezoek aan het wijngebied Utiel-Requena was ook indrukwekkend en leerzaam.

De diners in Abadía d'Espi en Commo Fusion waren beide uitstekend en het wijnarrangement was een toevoeging aan de maaltijden. Het was geweldig om te zien hoe Valencia bekend staat om haar diversiteit in microklimaten en de productie van wijnen.

Kortom, deze reis is een must voor iedereen die van wijn, lekker eten en cultuur houdt. Bedankt voor deze geweldige ervaring!

Emma

Jan. 01, 2018

Een heerlijke wijnervaring in Valencia

k heb onlangs de meest smaakvolle wijnreis naar Valencia gemaakt en het was geweldig! Ik heb genoten van de wijnproeverij, de paella kookcursus en het bezoek aan het prachtige wijngebied Utiel-Requena. De diners waren fantastisch en het wijnarrangement was een mooie toevoeging. Ik zou deze reis aan iedereen aanbevelen die van wijn en lekker eten houdt en de prachtige stad Valencia wil verkennen. Het was een onvergetelijke ervaring die ik graag nog een keer zou willen doen.