0Wijnspijs.nl en de Wijnstudio starten exclusieve samenwerking

WijnSpijs.nl is een exclusieve samenwerking met de Wijnstudio gestart. Wijnstudio? Jazeker: één van de grootste wijnopleiders van Nederland. Samen met de expertise van de Wijnstudio hebben wij onze WijnSpijs Wandelingen omgetoverd tot niet alleen leuke, maar ook leerzame culinaire belevingen!

Op maat gemaakte proefboekjes zijn ontwikkeld voor zowel de wijn-spijs combinatie als voor de wijnen. Wij zijn er van overtuigd dat jouw beleving tijdens een Wijnspijs Wandeling hierdoor nog beter wordt.

De Wijnstudio verzorgt cursussen, masterclasses en wijnreizen


“A taste of wine” introductie cursus

Wijnproeven als een professional, de aromazon gebruiken, druivenrassen, klimaat, bodem: hoe maak je een mooie wijn. Etiketten lezen en je wijn kiezen.


Wijn & Spijs introductiecursus

Voor iedereen die van lekker eten & wijn houdt
Geen basiskennis nodig, het gaat niet om kennis, maar om ervaren en delen:
Theorie en praktijk van wijn & spijs, een goede combinatie maken, tips en trucs.


Wijn & Spijs Basis Gastronoom met examen

Voor iedereen die echt wil leren hoe het werkt. 30 mooie gerechten, 30 spannende wijnen. Basis theorie, chef-module, sommelier-module. Alles staat voor je klaar.


Internationaal Wijncertificaat met examen

Voor professionals en enthousiaste liefhebbers. Inspirerend, professioneel. Aan tafel meepraten over wijn, werken met wijn. Proeven van 56 kwaliteitswijnen uit de hele wereld. Een leerboek, werkboek, 6 kristallen glazen, handout van alle lessen. Inclusief examen.


Wijnreizen, cursussen in Frankrijk en Duitsland

Vakantie en leren voor je examen in één week.


Kijk voor cursusdata op de site: www.wijnstudio.nl

Een privé-cursus op afspraak is mogelijk vanaf 10 personen.