De Mangerie Gallery
De Mangerie Gallery
De Mangerie Gallery
Classy & Cool

Restaurant De Mangerie

Welkom bij De Mangerie, een gerenommeerd Chinees restaurant dat al meer dan 20 jaar een begrip is in 't Gooi. Sinds december 2009 behoren ze zelfs tot de top 100 van de beste Chinese restaurants in Nederland. Bij De Mangerie staat eten gelijk aan een onvergetelijke culinaire belevenis, dankzij de inzet van verse ingrediënten en verfijnde kookkunst.
 

Bij De Mangerie draait alles om vernieuwing en verrassing. Het menu is nooit hetzelfde, omdat de getalenteerde chefs constant bezig zijn met het creëren van nieuwe gerechten en smaakcombinaties. Dit zorgt ervoor dat elke keer dat je hier dineert, je wordt verrast met een unieke culinaire ervaring.
 

Stap binnen en laat je onderdompelen in de smaken en geuren van de Chinese keuken, bereid met vakmanschap en passie. De Mangerie verwelkomt je met warmte en gastvrijheid, en staat garant voor een avond vol culinaire hoogstandjes.
 

Of je nu een liefhebber bent van de traditionele Chinese gerechten of juist wilt genieten van moderne en vernieuwende creaties, De Mangerie biedt voor ieder wat wils. Kom langs en laat je smaakpapillen verwennen door de meesterlijke kookkunsten van het team. Je bent van harte welkom om te genieten van een unieke culinaire ervaring bij De Mangerie.

Details van Restaurant De Mangerie

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 17:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?