0

Speciaalbier Tour Heemskerk

16 april van 13:00 - 20:00 uur

Speciaalbier Tour komt naar Heemskerk

Ontdek álle toffe bierspots van de stad. 

De langste en leukste kroegentocht die je ooit gedaan hebt. Je bezoekt alle toffe bierlokalen, brouwhuizen en proeflokalen die Heemskerk rijk is.

Hoe werkt dat?
Uit de koker van evenementenbureau WijnSpijs komt de leukste biercrawl van het jaar! Ontdek  de lekkerste speciaalbieren in de leukste cafés van Heemskerk. 

Het ticket in de WijnSpijs app geeft je recht op exclusieve korting voor bijzondere speciaalbieren en heerlijke snacks. In elke kroeg/bar/brouwer/proeflokaal betaal je maar €5 (!) per persoon.

Hoeveel lokale brouwers, bierzaken en speciaalbiercafés je bezoekt, dat is aan jou!
Je ticket is geldig op zondag van 13:00 tot 20:00 uur. 

In het kort:

  • Met je ticket in de app ben je op 16 april van 13:00 tot 20:00 uur welkom bij de tofste speciaalbiercafés en lokale brouwerijtjes van Heemskerk waar je ‘n speciaalbier EN ‘n snack koopt voor slechts €5 (!)

Je bepaalt dus zelf wanneer, in welke volgorde en hoeveel zaken je bezoekt!

Op deze mooie zondagmiddag kan je in Heemskerk genieten van de lekkerste speciaalbieren met bijpassende bites. Vraag je vrienden of neem je geliefde mee, want samen is deze Speciaalbier Tour het allerleukst!

 

Tickets


    Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor Speciaalbier Touren in Heemskerk.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Heemskerk. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief