0

Restaurants

Zoek hieronder naar een restaurant in jouw stad.

Ieder restaurant op WijnSpijs kennen wij persoonlijk. Je bent er van verzekerd dat er in deze restaurants met passie  wordt gewerkt. Met alle getoonde restaurants kun je op een leuke manier kennis maken tijdens een WijnSpijs Wandeling of een Walking Dinner.

Restaurants in:

Vind makkelijk een goed restaurant

Een goed restaurant vinden kan lastig zijn, daarom helpt Wijnspijs je op weg. De restaurants uit onze Wijnspijs selectie zijn stuk voor stuk prima eetgelegenheden waar je heerlijke culinaire gerechten geserveerd krijgt. Uiteraard kijken wij ook naar de wijnen die geschonken worden. Op die manier wordt de keuze voor jou een stuk makkelijker.

Maak kennis met nieuwe restaurants

En kun je nu toch niet kiezen? Dan kun je altijd meerdere restaurants uit onze selectie op één avond bezoeken: je maakt dan een Walking Dinner. Zo eet je in elk restaurant een gang van het totale diner. Een lekkere manier om deze eetgelegenheden beter te leren kennen en een volgende keer bijvoorbeeld een compleet diner bij één van de restaurants te eten.

Wijnspijs selectie

Wijnspijs zoekt de deelnemende restaurants met veel zorg uit. Elk restaurant wordt door ons bezocht en zo weet je zeker dat je altijd kwaliteit geserveerd krijgt. De eetgelegenheden uit de Wijnspijs selectie scoren erg goed op culinair gebied en uiteraard zijn ook de wijnen die bij de gerechten geserveerd worden van uitstekende kwaliteit.

Maak een Walking Dinner

Kies voor een diner in één van de Wijnspijs selectie restaurants of maak een Walking Dinner langs drie of vier van deze restaurants. Geniet van een voortreffelijk voorgerecht in het ene restaurant, wandel op je gemak naar het volgende en laat het hoofdgerecht je smaken. Het nagerecht nuttig je dan in het laatste restaurant en op deze manier maak je kennis met verschillende eetgelegenheden in de door jou gekozen stad.

Verwen je smaakpapillen

Leer meerdere restaurants in je eigen stad kennen of geniet van de heerlijkheden die een onbekende stad je te bieden heeft: Wijnspijs heeft het uitzoekwerk al voor je gedaan. Het enige dat je hoeft te doen is een keuze te maken uit de Wijnspijs selectie of kiezen voor een Walking Dinner. Verwen je smaakpapillen en ontdek wat deze restaurants je te bieden hebben.