0


Ik zoek een restaurant in:

Op WijnSpijs.nl vind je makkelijk een goed restaurant

Een goed restaurant vinden kan soms lastig zijn, daarom helpt WijnSpijs je graag op weg. De restaurants op onze website serveren stuk voor stuk prima culinaire gerechten met heerlijke bijpassende wijnen. Op die manier wordt de keuze voor jou een stuk makkelijker. 
Ieder restaurant op WijnSpijs.nl kennen wij persoonlijk. Je kan er zeker van zijn dat er in deze restaurants met passie wordt gewerkt.

 

Maak kennis met nieuwe restaurants

En wil je toch niet kiezen? Met de meeste restaurants op onze site kan je ook op een leuke manier kennis maken tijdens een WijnSpijs Wandeling, een Walking Dinner of Surprise Dinner.
Je bezoekt dan meerdere restaurants uit onze selectie op één middag of avond. Als je kiest voor een  Walking Dinner dan kies je de restaurants zelf. Kies je voor een Surprise Dinner  dan laat je je door ons verrassen. Zo eet je in elk restaurant één gang van het totale diner. Een hele leuke (en lekkere!) manier om onze WijnSpijs restaurants beter te leren kennen en een volgende keer te kiezen voor een compleet diner bij één van de restaurants. Hoe leuk is dat!

WijnSpijs wandelingen organiseren wij meestal op een zondagmidddag van 12u tot 17u. Je bezoekt dan maar liefst vijf tot zeven restaurants.