0

WijnSpijs Wandeling in Almelo

Zondag 29 november van 12:00 tot 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Almelo

Vergeet het grapje van Herman Finkers en de stoplichten van Almelo. Want in Almelo is zeker altijd wat te doen. Dit kun jij hoogstpersoonlijk zelf ontdekken op zondagmiddag 29 november 2020! Kom lekker wandelen door de knusse straten van Almelo en ontdek wat deze gezellige Twentse stad allemaal te bieden heeft op culinair gebied. Trek je jas aan, haal een frisse neus, en laat je verwennen door de leukste zaken van de stad. Je mag jezelf alvast verheugen op de volgende hoogtepunten:

  • Zes hoogstaande gerechten
  • Zes verfijnde wijnen
  • Een fijne wandeling door Almelo

Welkom in de stad van het Bolletje beschuit. Almelo staat sinds jaar en dag bekend om zijn bedrijvigheid en levendigheid. Kom het proeven en kom het ontdekken tijdens deze WijnSpijs Wandeling. Samen wandelen is het allerleukste. Dus trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet op deze fijne zondagmiddag.

Wandel langs de leukste restaurants van de stad om verrassende wijnspijs combinaties te proeven. Leer tegelijkertijd meer over de textielindustrie in Almelo en ontdek de bijzondere mix van oude en nieuwe gebouwen!

 

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement
Let op: de kaartverkoop is nog max. 68 dagen open.

Restaurants op de kaart

Andere data

WijnSpijs Wandeling Almelo - 28/11/2021

Meer info