0

WijnSpijs Wandeling Amsterdam

In Amsterdam organiseren wij momenteel 2 WijnSpijs Wandelingen.

In Amsterdam organiseren wij momenteel 2 WijnSpijs Wandelingen.WijnSpijs Amsterdam 9 Straatjes

Over deze wandeling


WijnSpijs Wandeling Amsterdam 9 straatjes 27 Augustus 2017


Verken onze prachtige hoofdstad op culinair gebied. We hebben weer 6 toppers verzameld. Oude bekende die absoluut niet mogen ontbreken op je restaurant shortlist en de hipste nieuwkomers en hotspots waar je zeker een keer geweest moet zijn! Tijdens deze WijnSpijs Wandeling bezoek je ze allemaal! Overal krijg je een prachtig glaasje wijn met een bijpassend gerecht. Deze signature dishes zijn zorgvuldig uitgezocht en reflecteren de stijl van de restaurants, chefs en sommeliers. Welke restaurant wordt jouw nieuwe favoriet? 


De WijnSpijs Wandeling is een ideale zondagmiddag besteding. Wandel tussen 12:00  en 17:00 uur langs de grachten van Amsterdam. Voer een goed gesprek en geniet! 

De kaarten voor deze wandeling vliegen onze webwinkel uit. Wacht niet te lang met bestellen, kaarten zijn enkel in de voorverkoop verkrijgbaar. 
WijnSpijs Amsterdam aan 't IJ

Over deze wandeling


WijnSpijs Wandeling Amsterdam aan 't IJ - 15 Oktober 2017


Trek de champagne maar uit de wijnkast! We hebben een compleet nieuwe waanzinnige wandeling in Amsterdam rond. Dit keer zijn de Haarlemmerstraat en het gebied rond het IJ het decor voor het leukste culiniare uitje op zondagmiddag.


Ieder restaurant serveert een prachtig glaasje wijn met een bijpassend gerecht. Deze signature dishes zijn zorgvuldig uitgezocht en reflecteren de stijl van de restaurants, chefs en sommeliers. Welke restaurant wordt jouw nieuwe favoriet?