0

Culinaire Evenementen in AmsterdamSurprise Dinner Amsterdam

donderdag 27 september van 19:00 tot 22:00 uur


Surprise Dinner Haarlemmerbuurt - 27 september 2018

Op 27 september staan er in de leukste wijk van Amsterdam: Haarlemmerbuurt, drie fan-tas-tische restaurants klaar om jou te verbazen met hun geweldige kookkunsten en mooie wijnen. En het allerleukste.. Je weet van tevoren nog niet waar je heen gaat! Tijdens het Surprise Dinner eet je iedere gang in een ander restaurant, dat we pas op de avond zelf bekend maken! En oh, ik mag het niet verklappen, maar wat een geweldige set is dit! Wat kan je verwachten?

- Een 3-gangen verrassingsmenu mét drie bijpassende wijnen.

-Elke gang in een ander geselecteerd WijnSpijs Restaurant.

-Een fijne wandeling tussen de gangen door.

Meer informatie.... Klik hier! Let op! Er zijn maar 30 plekken beschikbaar... Haal mega-snel kaarten, want deze eerste editie van Het Surprise Dinner in Amsterdam gaat spectaculair worden...

TICKETS
Surprise Dinner Amsterdam

donderdag 27 september van 19:00 tot 22:00 uur


Surprise Dinner Oost - 27 september 2018

Ook in Amsterdam Oost staan er drie fan-tas-tische restaurants klaar om jou te verbazen met hun geweldige kookkunsten en mooie wijnen. En het allerleukste.. Je weet van tevoren nog niet waar je heen gaat! Tijdens het Surprise Dinner eet je iedere gang in een ander restaurant, dat we pas op de avond zelf bekend maken! En oh, ik mag het niet verklappen, maar wat een geweldige set is dit! Wat kan je verwachten?

- Een 3-gangen verrassingsmenu mét drie bijpassende wijnen.
-Elke gang in een ander geselecteerd WijnSpijs Restaurant.
-Een fijne wandeling tussen de gangen door.

Meer informatie.... Klik hier! Let op! Er zijn maar 30 plekken beschikbaar...

TICKETS
WijnSpijs Wandeling Amsterdam

zondag 14 oktober van 12:00 tot 17:00 uur


Apostrof

BAUT

Bickers aan de Werf

Bistrot Neuf

I Dock

Pikoteo

WijnSpijs Wandeling Amsterdam HaarlemmerbuurtTrek de champagne maar uit de wijnkast! We hebben weer een waanzinnige wandeling in Amsterdam rond. Dit keer zijn de Haarlemmerstraat en het gebied rond het IJ het decor voor het leukste culiniare uitje op zondagmiddag.

Ieder restaurant serveert een prachtig glaasje wijn met een bijpassend gerecht. Deze signature dishes zijn zorgvuldig uitgezocht en reflecteren de stijl van de restaurants, chefs en sommeliers. Welke restaurant wordt jouw nieuwe favoriet?

TICKETS
BierSpijs Wandeling Amsterdam

zondag 18 november van 12:00 tot 17:00 uur


Amstel Boathouse

Helst

Lokaal de Pijp

Shanghai Bistro

Tapzuid

BierSpijs Wandeling Amsterdam Zuid

Ontdek prachtige bieren en de mooiste bordjes tijdens de nieuwste BierSpijs Wandeling in het leuke Amsterdam Zuid op 18 november.

Wandel van 12:00 tot 17:00 uur langs de mooie straten van Amsterdam en ontdek hoe mooi het leven kan zijn tijdens de BierSpijs Wandeling! Bij alle vijf de restaurants staat een heerlijke bierspijs combinatie voor je klaar.

Of je nu komt met je lief, je hele familie, zakenrelaties, buurvrouw, favoriete nicht of het liefste toch je moeder, iedereen is welkom tijdens dit gezellige event op zondagmiddag!

TICKETS