0

WijnSpijs Wandeling Amsterdam

In Amsterdam organiseren wij momenteel 2 WijnSpijs Wandelingen.

In Amsterdam organiseren wij momenteel 2 WijnSpijs Wandelingen.WijnSpijs Amsterdam - de Pijp 2 juli 2017

Over deze wandeling


Deze editie van de Culinaire Wandeling Amsterdam zet De Pijp in het culinaire zonnetje. In de Pijp, ook wel het Quartier Latin van Amsterdam genoemd, komen de geuren en kleuren je tegemoet bij een bezoek aan de Albert Cuypmarkt, de authentieke restaurantjes, bruine cafés en hippe horeca. Eten is sowieso een feest in De Pijp. Nergens zijn zo veel uiteenlopende keukens te vinden en tegelijkertijd zo veel hippe hotspots.


Heerlijk om na een middagje "Cuyp" je lekker te laten verwennen in één van de mooie wijn-spijs restaurants die wij voor je hebben uitgezocht!


Tijdens de Culinaire Wandeling bezoek je maar liefst zes van de leukste restaurants. Gezellig om met familie of vrienden te doen!
BierSpijs Amsterdam Oost - 23 juli 2017

Over deze wandeling


Na lang wachten is het is eindelijk zover: onze allereerste BIERSPIJS Wandeling  in Amsterdam!


Deze BierSpijs Wandeling vindt natuurlijk plaats in het prachtige Amsterdam Oost! In Oost willen zes topzaken je laten zien hoe goed ze zijn met bier & spijs.


Hou je dus wel van een dubbeltje en denk je erover om je eerstgeborene IPA te noemen? Ben je helemaal in de gloria als er in een restaurant verschillende speciaalbiertjes op de tap te krijgen zijn? En geef je bediening met bierverstand een staande ovatie? Deze is voor jou!


Het welbekende recept: plezier, kennis, gezelligheid en inspiratie. Net als tijdens een WijnSpijs Wandeling, maar dan met bier! YES!