0

WijnSpijs Wandeling Amsterdam

In Amsterdam organiseren wij momenteel 2 WijnSpijs Wandelingen.

In Amsterdam organiseren wij momenteel 2 WijnSpijs Wandelingen.WijnSpijs Amsterdam Oost - 28 jan 2018

Over deze wandeling


Let op! Wij hebben twee WijnSpijs Wandelingen in Amsterdam Oost!
Dit is een Wandeling door de Indische buurt op 28 januari 2018.


De Indische Buurt in Amsterdam is hot! Het ene na het andere leuke restaurant opent daar zijn deuren en dat geeft een heel gevarieerd aanbod. Wij zijn op pad gegaan en hebben de leukste en lekkerste voor je gevonden...


Tijdens de WijnSpijs Wandeling loop je langs zes restaurants dwars door de Indische buurt heen. In Ieder restaurant wordt je verrast door een waanzinnige wijnspijs combinatie, zorgvuldig uitgekozen door de chef.


Als klap op de vuurpijl is de laatste (7e) pitstop voor iedereen het Pompstation. Zij zorgen voor de afterparty waar je nog een dessert krijgt! (De naborrel is op eigen kosten)


Haal snel kaarten, we verkopen maximaal 300 kaarten en op=op!
WijnSpijs Amsterdam Oosterpark - 25 maart 2018

Over deze wandeling


* opgelet * momenteel verkopen wij twee WijnSpijs Wandelingen in Amsterdam. Dit is de wandeling rond Oosterpark op 25 maart 2018. 


Wat een feestje! Een compleet nieuwe wandeling in Amsterdam! Met maar liefst zes toprestaurants wordt dit de zondagmiddag van je leven. Op 25 maart 2018 wandel je van 12:00 uur tot 17:00 uur namelijk langs, C Amsterdam, Vergulden Eenhoorn, Bijvangst, East 57, House of Watt en Weesper! Wat een gezelligheid, want overal krijg je een mooi gerechtje met een bijpassend glas wijn geserveerd. 


Ook zin om eens flink te strepen van je bucketlist? Ga mee! Koop nu je kaarten voor deze exclusieve culinaire ontdekkingstocht! Want op = op!