0

Culinaire Evenementen in BredaBierSpijs Wandeling Breda

zondag 1 juli van 12.00 tot 17.00 uur

Beers & Barrels

De Colonie

Gastrobar Floor

Publieke Werken

VanCooth13

Zeezicht

BierSpijs Wandeling BredaDeze BierSpijs Wandeling vindt plaats in het prachtige centrum van Breda! We hebben zes topzaken gevonden die je willen laten zien hoe goed ze zijn met bier & spijs. Hou je dus wel van een dubbeltje en denk je erover om je eerstgeborene IPA te noemen? Ben je helemaal in de gloria als er in een restaurant verschillende speciaalbiertjes op de tap te krijgen zijn? En geef je bediening met bierverstand een staande ovatie?

Deze is voor jou! Het welbekende recept: plezier, kennis, gezelligheid en inspiratie. Net als tijdens een WijnSpijs Wandeling, maar dan met bier! YES!Je wandelt op 1 juli van 12:00 uur tot 17:00 uur dwars door Breda. Bij elke stop krijg je een bierspijs combinatie geserveerd, waarna je op eigen gelegenheid weer verder loopt. Ga mee! 

Bestellen


Aantal personen

Met hoeveel personen ga je deze wandeling doen?
(€ 55,00 p.p.)
WijnSpijs Wandeling Breda

zondag 19 augustus van 12.00 tot 17.00 uur

Barlucca

El Patio

Gastrobar Floor

Gaudim

Liefdegesticht

Wijnbar Pinot

Deze WijnSpijs Wandeling vindt plaats in het prachtige centrum van Breda! Tijdens de WijnSpijs Wandeling ontdek je zes toprestaurants, zes mooie wijnen én zes creatieve gerechtjes ook de prachtige binnenstad.

Op zondagmiddag 19 augustus wandel je vanaf 12:00 uur langs de beste horeca. Overal krijg je een zorgvuldig uitgezochte wijn spijs combinatie! Hoe fijn! De wandeling is zo'n 3 kilometer lang dus je kunt dat leuke winkeltje best even meepakken! WijnSpijs in gezellig Breda wordt heel fijn! 

Klinkt goed toch?

Bestel snel je kaarten voor deze populaire wandeling, dan zorgen wij voor een heerlijk zomers zonnetje! 

Bestellen


Aantal personen

Met hoeveel personen ga je deze wandeling doen?
(€ 55,00 p.p.)