0

Culinaire Evenementen in BredaWijnSpijs Wandeling Breda

zondag 19 augustus van 12.00 tot 17.00 uur

Barlucca

El Patio

Gastrobar Floor

Gaudim

Liefdegesticht

Wijnbar Pinot

Deze WijnSpijs Wandeling vindt plaats in het prachtige centrum van Breda! Tijdens de WijnSpijs Wandeling ontdek je zes toprestaurants, zes mooie wijnen én zes creatieve gerechtjes ook de prachtige binnenstad.

Op zondagmiddag 19 augustus wandel je vanaf 12:00 uur langs de beste horeca. Overal krijg je een zorgvuldig uitgezochte wijn spijs combinatie! Hoe fijn! De wandeling is zo'n 3 kilometer lang dus je kunt dat leuke winkeltje best even meepakken! WijnSpijs in gezellig Breda wordt heel fijn! 

Klinkt goed toch?

Bestel snel je kaarten voor deze populaire wandeling, dan zorgen wij voor een heerlijk zomers zonnetje! 

Bestellen


Aantal personen

Met hoeveel personen ga je deze wandeling doen?
(€ 55,00 p.p.)
WijnSpijs Wandeling Breda

zondag 28 oktober van 12.00 tot 17.00 uur

Café Noir

La Cucina Italiana

Restaurant Blini

De Saeck

Binnenkort meerZoals je ziet, is er nog plek voor restaurants in deze wandeling. Laat hieronder je mailadres achter en blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte

WijnSpijs Wandeling Breda GinnekenGa met ons mee naar het bourgondische Ginneken! Dit mooie deel van Breda wordt in de volksmond ook wel klein Frankrijk genoemd. Een plek waar onze gasten zich als een koning te rijk zullen voelen. Hier vindt je geen grote ketens, maar kleine zelfstandige ondernemers met prachtige winkels en bevlogen horecaondernemers die jullie graag in de watten zullen leggen. Naast alle zonnige terrassen kan je je ook vergapen aan de pracht en praal van de Sint Janskerk en vergeet niet wat water te drinken bij de historische waterpomp op 't Ginnekenmarktje.

Op zondagmiddag 28 oktober wandel je vanaf 12:00 uur langs de beste horeca. Overal krijg je een zorgvuldig uitgezochte wijn spijs combinatie! Laat je verrassen en ga vooral genieten! 

Bestel snel je kaarten voor deze populaire wandeling, dan zorgen wij voor een heerlijk herfstig zonnetje!LET OP: Deze Wandeling is in de voorverkoop. Nog niet alle restaurants zijn bekend. Houd de website in de gaten voor meer informatie! 

Bestellen


Aantal personen

Met hoeveel personen ga je deze wandeling doen?
(€ 55,00 p.p.)