0

WijnSpijs Wandeling Breda

In Breda organiseren wij momenteel 2 WijnSpijs Wandelingen.

In Breda organiseren wij momenteel 2 WijnSpijs Wandelingen.WijnSpijs Breda Centrum - 24 sept 2017

Over deze wandeling


Op zoek naar een bijzondere activiteit voor een dagje weg in Breda? Loop dan mee met de WijnSpijs Wandeling!


Deze culinaire wandeling leidt je door deze bourgondische stad langs 6 top-restaurants, waar de beste wijn-spijs combinaties worden geserveerd. Op deze manier is de WijnSpijs Wandeling de ideale manier om Breda culinair te verkennen.


De WijnSpijs Wandeling is een ideaal dagje uit voor bourgondiërs, foodies en wijnliefhebbers. Deze culinaire wandeling combineert het idee van een wijnproeverij, een wandeling door een prachtige Nederlandse stad en een unieke vorm van dineren. Kwaliteit staat centraal en je zult je verbazen over de heerlijke gerechten en de verrassende wijnen.


De WijnSpijs Wandeling is daarmee echt een bijzondere beleving om samen met je vrienden of familie te delen.
WijnSpijs Breda Ginneken - 29 okt 2017

Over deze wandeling


Foodies uit omgeving Breda weten het allang. De wijk ‘t Ginneken is de place to be als het over lekker eten en culinaire uitspattingen gaat. Dit kleine stukje Frankrijk in Nederland barst van de kleine winkeltjes en sfeervolle restaurants. 


Op zondagmiddag 29 oktober van 12:00 tot 17:00 uur wandel je met je eigen tafelgenoten van restaurant naar restaurant. Zes topzaken staan klaar voor wat culinaire vuurwerk; alle chefs en sommeliers serveren een prachtige wijnspijs combinatie! 

Wie heeft er wel zin in een gezellige én culinaire middag? 


Na de wandeling nog zin in een biertje, gezelligheid en/of dansje? Bij het gezelligste cafe van 't Ginneken staan de deuren wagenwijd open voor een gezellige afterparty. Lekker nakletsen doen we bij Sientje!