0

Culinaire Evenementen in Den HaagBierSpijs Wandeling Den Haag

zondag 3 juni van 12.00 tot 17.00 uur

Basaal

Brasserie Buitenhof

Eten bij Werelds

Smoked Bar.B.Q.

The Penthouse

The Court

BierSpijs Wandeling Den HaagDeze BierSpijs Wandeling vindt natuurlijk plaats in het prachtige Den Haag! Een wandeling voor de echte bierliefhebbers!

We hebben zes topzaken gevonden die je willen laten zien hoe goed ze zijn met bier & spijs. Ben je helemaal in de wolken wanneer er in een restaurant verschillende speciaalbiertjes op de tap te krijgen zijn? Deze is voor jou! Het welbekende recept: plezier, kennis, gezelligheid en inspiratie. Net als tijdens een WijnSpijs Wandeling, maar dan met bier! 

Let op! Restaurant M is vervangen door The Court!  

Bestellen


Aantal personen

Met hoeveel personen ga je deze wandeling doen?
(€ 55,00 p.p.)
WijnSpijs Wandeling Den Haag

zondag 8 juli van 12.00 tot 17.00 uur

6&24

Basaal

Brasserie Buitenhof

Eten bij Werelds

Grand Central Food Market

La Rana

The Court

WijnSpijs Wandeling Den HaagOp zondag 8 juli is het weer tijd voor het allerleukste uitje voor foodies en winelovers in Den Haag - de WijnSpijs Wandeling! Deze leuke stad barst van de toffe zaken waar met liefde en passie gekookt en geserveerd wordt. Ontdek ze allemaal op een heerlijke zonnige zondag!

Stel je voor... Verzamel rond het middaguur voor een bakkie in de zon en slenter daarna van topzaak naar prachtig restaurant voor een heerlijke ervaring: elk restaurant serveert een signature dish mét zorgvuldig geselecteerde bijpassende wijn. De perfecte manier om toffe zaken te ontdekken en weer even helemaal bij te kletsen.

Let op! Wij verkopen 300 kaarten, en op is echt op!

Bestellen


Aantal personen

Met hoeveel personen ga je deze wandeling doen?
(€ 60,00 p.p.)