Je ontdekt zes superleuke restaurants, en bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn-spijs combinatie. Soms doen er meer dan 6 restaurants mee, wij maken dan een selectie voor je.
Terwijl je door de charmante straatjes wandelt, ontdek je Brasserie Amare, een verborgen parel in het Amare theater. Hier ontmoet cultuur gezelligheid. De brasserie is het zusje van restaurant Luden op het Plein, bekend om gastvrijheid, service en kwaliteit. Sandra Blokdijk, een vertrouwd gezicht van Luden, runt nu Brasserie Amare.
Stap binnen en laat je verwelkomen met een glimlach. De chef heeft heerlijke gerechten gecreëerd voor culinaire liefhebbers. Theaterbezoekers kunnen genieten van fine fingerfood voor de voorstelling of een diner met mooie wijnen. Het zonnige terras is perfect om te ontspannen in de laatste zonnestralen.
Bij Brasserie Amare kun je voor elk wat wils vinden. Of je nu een uitgebreid diner wilt voor een voorstelling of een gezellige avond met vrienden en familie, zij zorgen elke dag voor een onvergetelijke ervaring.
Terwijl je door de charmante straatjes wandelt, ontdek je Brasserie Amare, een verborgen parel in het Amare theater. Hier ontmoet cultuur gezelligheid. De brasserie is het zusje van restaurant Luden op het Plein, bekend om gastvrijheid, service en kwaliteit. Sandra Blokdijk, een vertrouwd gezicht van Luden, runt nu Brasserie Amare.
Stap binnen en laat je verwelkomen met een glimlach. De chef heeft heerlijke gerechten gecreëerd voor culinaire liefhebbers. Theaterbezoekers kunnen genieten van fine fingerfood voor de voorstelling of een diner met mooie wijnen. Het zonnige terras is perfect om te ontspannen in de laatste zonnestralen.
Bij Brasserie Amare kun je voor elk wat wils vinden. Of je nu een uitgebreid diner wilt voor een voorstelling of een gezellige avond met vrienden en familie, zij zorgen elke dag voor een onvergetelijke ervaring.
Nature served on a plate
Met liefde voor groenten, biologische wijnen en duurzaamheid en lokale ingrediënten is het ons doel om je een geweldige tijd te bezorgen, maar je ook te verrassen en inspireren.
Het Nederlandse land produceert zoveel producten die vergeten worden of vaak ondergewaardeerd zijn, zoals bieten, kool of de bescheiden tomaat. Chef bas Hoog presenteert deze ingrediënten zo puur mogelijk, waarbij hij probeert de smaken te respecteren en tegelijkertijd te evolueren in de manier waarop hij en het keukenteam werkt.
Onze filosofie stopt niet bij het bord. Om je glazen te kunnen vullen, hebben we interessante biologische wijnen met een verhaal geselecteerd, bieren uit Den Haag en circulaire limonades die goed zijn voor Moeder Aarde.
Alles wat ons gelukkig maakt, smelt samen onder de principes van Dutch Cuisine.
Deze culinaire beweging is ontstaan uit de ambitie om de Nederlandse culinaire cultuur beter te positioneren. Een keuken die uniek, smakelijk, gezond en verantwoord is. Geïnspireerd door deze beweging verbinden we ons ertoe:
· Eerlijke en hoogwaardige producten te kiezen.
· Voornamelijk te werken met seizoensgebonden en lokale ingrediënten
· De producten te respecteren en elk stukje te gebruiken om verspilling te voorkomen.
· Groenten in de hoofdrol te gebruiken (80%) en op de tweede plek een stukje duurzaam vlees of vis (20%).
Nature served on a plate
Met liefde voor groenten, biologische wijnen en duurzaamheid en lokale ingrediënten is het ons doel om je een geweldige tijd te bezorgen, maar je ook te verrassen en inspireren.
Het Nederlandse land produceert zoveel producten die vergeten worden of vaak ondergewaardeerd zijn, zoals bieten, kool of de bescheiden tomaat. Chef bas Hoog presenteert deze ingrediënten zo puur mogelijk, waarbij hij probeert de smaken te respecteren en tegelijkertijd te evolueren in de manier waarop hij en het keukenteam werkt.
Onze filosofie stopt niet bij het bord. Om je glazen te kunnen vullen, hebben we interessante biologische wijnen met een verhaal geselecteerd, bieren uit Den Haag en circulaire limonades die goed zijn voor Moeder Aarde.
Alles wat ons gelukkig maakt, smelt samen onder de principes van Dutch Cuisine.
Deze culinaire beweging is ontstaan uit de ambitie om de Nederlandse culinaire cultuur beter te positioneren. Een keuken die uniek, smakelijk, gezond en verantwoord is. Geïnspireerd door deze beweging verbinden we ons ertoe:
· Eerlijke en hoogwaardige producten te kiezen.
· Voornamelijk te werken met seizoensgebonden en lokale ingrediënten
· De producten te respecteren en elk stukje te gebruiken om verspilling te voorkomen.
· Groenten in de hoofdrol te gebruiken (80%) en op de tweede plek een stukje duurzaam vlees of vis (20%).
Voor een heerlijk diner in Den Haag ben je hier aan het juiste adres. De indrukwekkende inrichting van Hotel Des Indes vormt de perfecte ambiance om te genieten van de fameuze High Tea, lunch of diner, bereidt door de Chef en zijn team.
Voor een heerlijk diner in Den Haag ben je hier aan het juiste adres. De indrukwekkende inrichting van Hotel Des Indes vormt de perfecte ambiance om te genieten van de fameuze High Tea, lunch of diner, bereidt door de Chef en zijn team.
La Salle is een intiem en knus restaurant, waar je een familiaire sfeer en een grote liefde voor Frankrijk vindt!
Eigenaar Eric kookt hier de sterren van de hemel, op Franse wijze en zonder fratsen. Het restaurant ontleent zijn naam aan het dorp waar zijn opa en oma wonen, en jaarlijks vakantie werd gevierd. Uit respect voor natuur en planeet wordt er gekookt met verse en lokale producten. Bon appétit!
La Salle is een intiem en knus restaurant, waar je een familiaire sfeer en een grote liefde voor Frankrijk vindt!
Eigenaar Eric kookt hier de sterren van de hemel, op Franse wijze en zonder fratsen. Het restaurant ontleent zijn naam aan het dorp waar zijn opa en oma wonen, en jaarlijks vakantie werd gevierd. Uit respect voor natuur en planeet wordt er gekookt met verse en lokale producten. Bon appétit!
Verblijf je in Hotel Indigo Den Haag of wandel je door het Museumkwartier? Brasserie Stocks & Bonds is een aanrader. Dit stadsrestaurant biedt vers bereide, lokaal geproduceerde gerechten en drankjes. Of het nu voor ontbijt, diner of iets daartussenin is, je kunt hier comfortabel achterover leunen en genieten van de levendige, stijlvolle omgeving.
De combinatie van uniek design, luxueuze sfeer en heerlijk eten maakt een bezoek aan Brasserie Stocks & Bonds bijzonder. Begin je dag met een à la carte ontbijt terwijl je het Koninklijk Paleis Noordeinde bewondert. Ontbijt wordt geserveerd tussen 06:30 en 11:15 op weekdagen en tussen 07:30 en 12:15 in het weekend.
Kom langs voor een lunch of plan een diner met verrukkelijke gerechten, bereid met verse, lokaal geproduceerde ingrediënten door chef Mario. Vanaf je tafel heb je een prachtig uitzicht op de bruisende straat Noordeinde. Sluit je maaltijd af met een cocktail in de gezellige Gold Bar, gelegen in het souterrain.
Verblijf je in Hotel Indigo Den Haag of wandel je door het Museumkwartier? Brasserie Stocks & Bonds is een aanrader. Dit stadsrestaurant biedt vers bereide, lokaal geproduceerde gerechten en drankjes. Of het nu voor ontbijt, diner of iets daartussenin is, je kunt hier comfortabel achterover leunen en genieten van de levendige, stijlvolle omgeving.
De combinatie van uniek design, luxueuze sfeer en heerlijk eten maakt een bezoek aan Brasserie Stocks & Bonds bijzonder. Begin je dag met een à la carte ontbijt terwijl je het Koninklijk Paleis Noordeinde bewondert. Ontbijt wordt geserveerd tussen 06:30 en 11:15 op weekdagen en tussen 07:30 en 12:15 in het weekend.
Kom langs voor een lunch of plan een diner met verrukkelijke gerechten, bereid met verse, lokaal geproduceerde ingrediënten door chef Mario. Vanaf je tafel heb je een prachtig uitzicht op de bruisende straat Noordeinde. Sluit je maaltijd af met een cocktail in de gezellige Gold Bar, gelegen in het souterrain.
Gelegen in het bruisende hart van Den Haag, biedt restaurant Moose een unieke culinaire ervaring waarbij de focus ligt op groenten, omringd door een subtiele aanwezigheid van vlees of vis. Het restaurant onderscheidt zich door zijn toewijding aan seizoensgebonden gerechten en het gebruik van lokale producten.
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Moose, waar het vlees met zorg is geproduceerd en de vis lokaal is gevangen. De keuken van Moose wordt gekenmerkt door zijn houtgestookte bereidingswijze, wat een extra dimensie toevoegt aan de smaak en textuur van de gerechten. Bij Moose kunnen liefhebbers van lekker eten en duurzaamheid samenkomen om te genieten van een heerlijke maaltijd.
Daarnaast beschikt Moose over een mooie wijnkaart die zorgvuldig is samengesteld om perfect te passen bij het menu, waardoor elk gerecht gecomplimenteert wordt.
Gelegen in het bruisende hart van Den Haag, biedt restaurant Moose een unieke culinaire ervaring waarbij de focus ligt op groenten, omringd door een subtiele aanwezigheid van vlees of vis. Het restaurant onderscheidt zich door zijn toewijding aan seizoensgebonden gerechten en het gebruik van lokale producten.
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Moose, waar het vlees met zorg is geproduceerd en de vis lokaal is gevangen. De keuken van Moose wordt gekenmerkt door zijn houtgestookte bereidingswijze, wat een extra dimensie toevoegt aan de smaak en textuur van de gerechten. Bij Moose kunnen liefhebbers van lekker eten en duurzaamheid samenkomen om te genieten van een heerlijke maaltijd.
Daarnaast beschikt Moose over een mooie wijnkaart die zorgvuldig is samengesteld om perfect te passen bij het menu, waardoor elk gerecht gecomplimenteert wordt.
Bij Quila komen de rijke tradities van Latijns-Amrika samen met een een moderne twist. Het restaurant ligt aan de sfeervolle Dunne Bierkade in Den Haag.
Bij Quila draait het meer dan allen eten; het is een viering van cultuur en passie. Van de aardse kruiden uit Mexico tot de tropische ingredienten van het Caribisch gebied en de robuuste gerechten uit de Andes, elke hap vertelt zijn eigen verhaal. Of je nou komt voor lunch, een diner of om e genieten van een selectie tequila en mezcal, bij Quila wordt elke maaltijd een onvergetelijke ervaring.
Bij Quila komen de rijke tradities van Latijns-Amrika samen met een een moderne twist. Het restaurant ligt aan de sfeervolle Dunne Bierkade in Den Haag.
Bij Quila draait het meer dan allen eten; het is een viering van cultuur en passie. Van de aardse kruiden uit Mexico tot de tropische ingredienten van het Caribisch gebied en de robuuste gerechten uit de Andes, elke hap vertelt zijn eigen verhaal. Of je nou komt voor lunch, een diner of om e genieten van een selectie tequila en mezcal, bij Quila wordt elke maaltijd een onvergetelijke ervaring.
Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via deze website. De verkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling. Daarna kun je ook niet meer annuleren! Na de betaling vind je je ticket in onze gratis app.
1Als je je ticket(s) hebt afgerekend, en je ingelogd bent in onze app, zie je daar 1. Je ticket 2. Je allergieën 3. De restaurants Je 'route' is de volgorde waarin je de restaurant bezoekt. De allergieën en route kun je tot 48 uur vantevoren wijzigen.
2Je wordt om 12 uur bij het eerste restaurant van je route verwacht. Daar laat je je ticket zien, en ga je lekker zitten. Als je klaar bent, loop je samen met je gezelschap zelf naar het volgende restaurant. Daar laat je je ticket scannen, geniet je van het eten en drinken, en ga je verder naar restaurant #3. Etcetera, etcetera.
3Tot 40 uur voor de wandeling kun je kosteloos ruilen voor een andere wandeling
Als dit adres in ons bestand staat krijg je een mailtje met instructies. Vergeet niet je spam te checken!