0

Culinaire Evenementen in EindhovenBierSpijs Wandeling Eindhoven

zondag 17 juni van 12.00 tot 17.00 uur

Bar Bistro Calypso

Barney's Bites & Beers

Café 100 Watt

Drinkers Pub

Loods 61

Van Moll

BierSpijs Wandeling EindhovenYES! Er staat een BierSpijs Wandeling in Eindhoven op onze culinaire agenda. Op zondagmiddag 17 juni 2018 wandel jij met je favoriete gezelschap door de bruisende straten van het gezellige Eindhoven. Er zullen zes leuke zaken voor je klaarstaan die je gaan laten zien hoe goed zij zijn met bier en spijs.

Ben jij helemaal in de gloria wanneer er in een restaurant verschillende speciaalbiertjes op de tap te krijgen zijn? Deze is voor jou! Het welbekende recept: plezier, kennis, gezelligheid en inspiratie. Net als een WijnSpijs Wandeling, maar dan met bier! 

Bestellen


Aantal personen

Met hoeveel personen ga je deze wandeling doen?
(€ 55,00 p.p.)
WijnSpijs Wandeling Eindhoven

zondag 23 september van 12.00 tot 17.00 uur

1910

Auguste

Boon

Brasserie van den Berg

Usine

Wijnbar De Lach

WijnSpijs Wandeling EindhovenOp naar Eindhoven, de levendige Brabantse stad die altijd energiek en in beweging is. De creatieve vibe en het oog voor design zie je ook terug in de restaurants van het bruisende centrum.  Ontdek deze prachtige stad met de WijnSpijs Wandeling!

Maar liefst 6 bruisende hotspots uit de top van Eindhoven openen op zondagmiddag 23 september hun deuren om je compleet in de watten te leggen! Stuk voor stuk, top restaurants met aandacht voor de details. Koop snel je kaarten, want op = op!

Bestellen


Aantal personen

Met hoeveel personen ga je deze wandeling doen?
(€ 55,00 p.p.)