0

Culinaire Evenementen in GroningenWijnSpijs Wandeling Groningen

zondag 10 juni van 12.00 tot 17.00 uur

Boccaccio

El Txoko

Goudkantoor

Het Zwarte Schaap

Louis XV

Voila

WijnSpijs Wandeling Groningen!

Er komt weer een WijnSpijs Wandeling aan in de leukste stad van Nederland! Op zondagmiddag 10 juni is het weer tijd voor heerlijk eten en lekkere wijntjes! Deze wandeling gaat door de prachtige binnenstad van Groningen. Je loopt langs de grachten naar de Grote Markt en de Martinitoren! We hebben een vrij nieuwe set van restaurants die niet kunnen wachten om jullie de lekkerste wijnspijs combinaties te laten proeven. Dit wordt zeker weten een leuk feestje in deze bruisende stad! Er gaat niets boven Groningen, dus zet deze datum maar in je agenda! 

Bestellen


Aantal personen

Met hoeveel personen ga je deze wandeling doen?
(€ 55,00 p.p.)
WijnSpijs Wandeling Groningen

zondag 19 augustus van 12.00 tot 17.00 uur

Boccaccio

Brasserie Midi

De Oude Gasfabriek

Houdt van Eten

Moro

Robuust

Ga mee WijnSpijs Wandelen in Groningen!In de meest bruisende stad van het noorden is het op 19 augustus weer tijd voor het leukste feestje op de zondagmiddag: De WijnSpijs Wandeling. Tijdens deze culinaire tocht langs de mooiste restaurants van de stad, word je overal verrast door een waanzinnige wijnspijs combinatie. De chefs en sommeliers van onderstaande restaurants staan te trappelen om jou te verwelkomen in hun restaurant.

Supergezellig en leuk om met familie of vrienden te doen. Na deze culinaire wandeling zul je van twee zaken zeker zijn: de titel "Beste Binnenstad" en de slogan "Er gaat niets boven Groningen!" zijn helemaal op zijn plek!Nog zin in iets zoets? Bij Brasserie Midi is er een hele gezellige after met Grand Desserts! Reserveren kan op ->  050 - 5532158 

Bestellen


Aantal personen

Met hoeveel personen ga je deze wandeling doen?
(€ 55,00 p.p.)
BierSpijs Wandeling Groningen

zondag 16 september van 12.00 tot 17.00 uur

Boccaccio

Brasserie Midi

de Pauw

Houdt van Eten

Moro

Robuust

BierSpijs Wandeling GroningenHet is weer tijd voor een BierSpijs Wandeling! En waar beter dan in deze mooie stad? Er gaat natuurlijk niets boven Groningen! In de meest bruisende stad van het noorden is het op 16 september tijd voor het leukste feestje op de zondagmiddag: De BierSpijs Wandeling. Na de succesvolle WijnSpijs Wandelingen, kon een BierSpijs natuurlijk niet achterblijven. Tijdens deze biertocht langs de mooiste restaurants van de stad, word je overal verrast door een waanzinnige bierspijs combinatie. 

Super gezellig en leuk om met je vrienden of familie te doen. Dus wacht niet langer en koop je kaarten! 

Nog zin in iets zoets? Bij Brasserie Midi is er een hele gezellige after met Grand Desserts! Reserveren kan op ->  050 - 5532158

Bestellen


Aantal personen

Met hoeveel personen ga je deze wandeling doen?
(€ 55,00 p.p.)