0

WijnSpijs Wandeling in Groningen

Zondag 5 januari van 12:00 tot 17:00 uur

Beer

WijnSpijs Wandeling Groningen

De WijnSpijs Wandeling in Groningen is een ongekend succes. Om dat te vieren organiseren we op 5 januari gewoon opnieuw een ontzettend gezellige, smakelijke en mooie WijnSpijs Wandeling. Ontdek de mooiste stad van het noorden en verheug je alvast op:

  • Zes culinaire gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Een fijne wandeling door de stad

Het feest begint al, zodra je de trein verlaat en de statige stationshal mag bewonderen. Het station is onlangs verkozen tot het allermooiste van Nederland. Als dat geen goed begin is?

In Groningen raak je niet uitgekeken. Naast de bekende Martinitoren die stilletjes over stad waakt, is er veel meer te zien. De mooie en groene singel, de schattige straatjes en eeuwenoude herbergen waar je gastvrij wordt ontvangen, maken Groningen tot een absolute kampioen. Tijdens deze fijne winterse WijnSpijs Wandeling bezoek je zes fantastische restaurants. 

Dus waar wacht je nog op? Vraag je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op kom genieten van deze fijne zondagmiddag!

Meld je hier direct aan voor ons Facebook Event en blijf op de hoogte!

Tickets

  • 6 Gerechten
  • 6 Wijnen
  • 6 Restaurants

Let op: de kaartverkoop is nog max. 50 dagen open.


Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos annuleren of omwisselen voor een ander evenement.

Restaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Groningen.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Groningen. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief