0

Culinaire Evenementen in LeidenWijnSpijs Leiden

zondag 14 oktober van 12.00 tot 17.00 uur

De Klok

Het Prentenkabinet

Kitch&

De Koekop

Bistro BREE56

Binnenkort meerZoals je ziet, is er nog plek voor restaurants in deze wandeling. Laat hieronder je mailadres achter en blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte

WijnSpijs Wandeling LeidenWegens doorslaand succes en de vele aanvragen vanuit jullie: een extra wandeling in Leiden! Leiden staat natuurlijk bekend om zijn prachtige historische centrum, gezellige binnenstad en grachten.

Maar naast deze vaste ingredienten brengen wij samen met de geselecteerde restaurants ook het culinaire in Leiden naar boven. Kom op 14 oktober genieten van 6 toprestaurants met hun 6 signature dishes en 6 bijpassende wijntjes en laat je volledig in de watten leggen! Voor deze editie begint de voorverkoop al vroeg, dus pak nu de kans om een keer goed te plannen en ben erbij!LET OP: Deze Wandeling is in de voorverkoop. Nog niet alle restaurants zijn bekend. Houd de website in de gaten voor meer informatie!  

Bestellen


Aantal personen

Met hoeveel personen ga je deze wandeling doen?
(€ 55,00 p.p.)
WijnSpijs Wandeling Leiden

zondag 2 september van 12.00 tot 17.00 uur

Bistro Bord'o

In Den Doofpot

In Den Gapenden Eter

Kitch&

Restaurant Dartel

The Bishop

WijnSpijs Wandeling LeidenOntdek deze historische stad en haar culinaire schatten tijdens deze exclusieve WijnSpijs Wandeling! Want tijdens deze spectaculaire culinaire wandeling ontdek je the cream of the crop, het neusje van de zalm én de kers op de taart!

De restaurants tijdens deze WijnSpijs Wandeling zijn niet de minste. Samen zijn goed voor minimaal 70 Gault&Millau punten! Deze kanjers serveren op een zondagmiddag het welbekende recept.

Hè jammer!

Deze WijnSpijs Wandeling is uitverkocht :(
Laat hieronder je mailadres achter en je krijgt van ons een berichtje zodra er kaarten beschikbaar zijn!