0

Culinaire Evenementen in NijmegenBierSpijs Wandeling Nijmegen

zondag 7 oktober van 12:00 tot 17:00 uur


Bistro Bar Ivory

Captain Joe

De Firma

De Meesterproef

The Black Fox

Tjeerz

BierSpijs Wandeling NijmegenNa de altijd succesvolle WijnSpijs Wandelingen in Nijmegen hebben we nu ook een BierSpijs Wandeling op de agenda staan!

De allerleukste restaurants van Nijmegen staan op zondag 7 oktober voor je klaar! De prachtige binnenstad is natuurlijk zo al fijn om doorheen te struinen, maar als je bij maar liefst 6 topzaken ook nog een zorgvuldig uitgezochte BIERSPIJS combinatie krijgt - is het helemaal AAN!

Dus wandelschoenen aan en vergeet je eetlust niet! Dit wordt leuk! Bij deze restaurants staan de deuren wagenwijd open. Allemaal hebben ze een prachtig gerechtje en een mooi glas bier voor je klaar staan. Overal ben je van harte welkom om kennis te maken met de keuken en de sfeer.

Let op. De kaarten worden enkel in de voorverkoop verkocht en op = is hartstikke op.

TICKETS
Surprise Dinner Nijmegen

donderdag 22 november van 19:00 tot 22:00 uur


WijnSpijs Surprise Dinner Nijmegen - 22 november 2018Wij hebben iets nieuws. Iets heel spannends. Iets voor alleen de echte WijnSpijs durfals…Met trots presenteren wij... WijnSpijs Surprise Dinner!

Op donderdag 22 november beleef je samen met je eigen gezelschap een fantastische avond. Je gaat genieten van een 3-gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen. Elke gang bij een ander restaurant! Welke restaurants je bezoekt? Dat blijft een verrassing…

Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van ons een email met je start restaurant. Pas na het voorgerecht krijg je te horen waar je daarna heen gaat. Ook het laatste restaurant blijft tot het allerlaatst een verrassing,

In het kort: Je bezoekt drie geselecteerde “WijnSpijs Restaurants”. In ieder restaurant krijg je een heerlijke wijn-spijs combinatie (respectievelijk, voor-, hoofd- en nagerecht).  Een totaal beleving voor een heerlijk avondje uit! Voor meer informatie, kijk hier!

TICKETS
BierSpijs Wandeling Nijmegen

zondag 10 februari van 12:00 tot 17:00 uur


Café de Deut

Café de Mug

Café de Opera

Café Samson

Stoom Beer & Food

BierSpijs Wandeling Nijmegen: café editieYES! Na succesvolle WijnSpijs en BierSpijs edities in Nijmegen met een mooie mix van restaurants en cafés gaan we nu een BierSpijs Wandeling: café editie organiseren! Nijmegen is voor ons misschien wel de bierhoofdstad van Nederland.

Tijdens deze speciale café editie kan je lokaal gebrouwen bier verwachten in combinatie met luxe fingerfood. Ben jij ook benieuwd wat lekker combineert met een lokaal biertje? Doe dan mee! Trommel je vrienden en familie op en geniet tijdens deze speciale Wandeling! 

TICKETS
WijnSpijs Wandeling Nijmegen

zondag 9 december van 12:00 tot 17:00 uur


Bistrobar Berlin

Hobbema

In de Kazerne

Vesters

Voldaan

Waud

WijnSpijs Wandeling NijmegenEr komt weer een fijne wandeling in Nijmegen Oost! Op 9 december wandel je langs zes echte toppers en overal krijg je een mooie wijn-spijs combinatie! Bij In de Kazerne ga je zelfs twee keer langs. Een keer als 'gewone' stop, en een keer voor de gezellige afterparty met dessert! Dus verzamel al je vrienden & familie en wandel mee in het mooie Nijmegen!

Hè jammer!


Deze WijnSpijs Wandeling is uitverkocht :(
Laat hieronder je mailadres achter en je krijgt van ons een berichtje zodra er kaarten beschikbaar zijn!