0

WijnSpijs Wandeling in Rotterdam

Zondag 29 augustus van 12 - 17u

WijnSpijs Wandeling Rotterdam 

Kom op zondagmiddag 29 augustus naar Rotterdam en verras jezelf compleet! De WijnSpijs Wandeling strijkt namelijk neer in het hartje van Rotterdam. Hier is veel speciaals te zien en te proeven, dus waar wacht je nog op? Je mag je alvast verheugen op de volgende hoogtepunten:

  • Zes bijzondere gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Zes keer een échte en complete restaurant ervaring 
  • Verken de havenstad Rotterdam op culinair gebied

Het centrum van Rotterdam brengt jou een spannende mix van historische gebouwen, ruige wederopbouwarchitectuur en schilderachtige watertjes. Het Oude Havengebied van Rotjeknor is een feest voor je zintuigen, niet alleen voor je ogen, maar ook voor je tong! Kom genieten van de meest bijzondere wijn-spijscombinaties.

Trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en leer Rotterdam eens op een andere manier kennen! Deze dynamische stad zal je op gastronomisch gebied zeker verrassen.. Smaakt al dat lekkers naar meer? Breng dan zeker een bezoekje aan de Markthal!

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Update 27 november: We hebben ook restaurant Dertien, Mangiare en Louise Bar à Vins aan de wandeling toegevoegd! Er doen dus 9 restaurants mee aan deze wandeling, je bezoekt er maar liefst 6.

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement



Restaurants op de kaart

Andere data

WijnSpijs Wandeling Rotterdam - 04/07/2021

Meer info

WijnSpijs Wandeling Rotterdam - 21/11/2021

Meer info