0

WijnSpijs Wandeling Utrecht

In Utrecht organiseren wij momenteel 2 WijnSpijs Wandelingen.

In Utrecht organiseren wij momenteel 2 WijnSpijs Wandelingen.WijnSpijs Utrecht Ledig Erf - 25 feb 2018

Over deze wandeling


JAAA! Wij houden echt van Utrecht! Al eens in Ledig Erf geweest? Dit is je kans. Deze wijk zit vol kleine, originele en hippe boutiques, verrassende restaurants en fijne adresjes voor foodies. Voor deze wandeling hebben we zes pareltjes voor je uitgezocht.


Bij elke stop op je wandeling staat een signature dish en een bijpassende wijn voor je klaar. Behalve bij Beers&Barrels, waar je natuurlijk niet weg gaat zonder een bijzondere bierspijs combinatie. Dus foodie! Pak je agenda en blok 25 februari in je agenda! 
Utrecht wacht op je! 
BierSpijs Utrecht - 24 jun 2018

Over deze wandeling


Na lang wachten is het is eindelijk zover: onze allereerste BIERSPIJS Wandeling in Utrecht! Deze spiksplinternieuwe BierSpijs Wandeling vindt natuurlijk plaats in het prachtige centrum van Utrecht! We hebben zes topzaken gevonden die je willen laten zien hoe goed ze zijn met bier & spijs. Ben je helemaal in de gloria als er in een restaurant verschillende speciaalbiertjes op de tap te krijgen zijn? En geef je bediening met bierverstand een staande ovatie? Deze is voor jou! Het welbekende recept: plezier, kennis, gezelligheid en inspiratie. Net als tijdens een WijnSpijs Wandeling, maar dan met bier! YES!