0

WijnSpijs Wandelingen in UtrechtWijnSpijs Wandeling Utrecht

zondag 24 juni van 12.00 tot 17.00 uur

Beers & Barrels...

Lebowski

Lucy Lou

Olivier Utrecht

Stan & Co. Utrecht

The Streetfood Club

BierSpijs Wandeling Utrecht


Na lang wachten is het is eindelijk zover: onze allereerste BIERSPIJS Wandeling in Utrecht! Deze spiksplinternieuwe BierSpijs Wandeling vindt natuurlijk plaats in het prachtige centrum van Utrecht!

We hebben zes topzaken gevonden die je willen laten zien hoe goed ze zijn met bier & spijs. Ben je helemaal in de gloria als er in een restaurant verschillende speciaalbiertjes op de tap te krijgen zijn? En geef je bediening met bierverstand een staande ovatie? Deze is voor jou! Het welbekende recept: plezier, kennis, gezelligheid en inspiratie. Net als tijdens een WijnSpijs Wandeling, maar dan met bier! YES!

Bestellen


Aantal personen

Met hoeveel personen ga je deze wandeling doen?
(€ 55,00 p.p.)
WijnSpijs Wandeling Utrecht

zondag 25 februari van 12.00 tot 17.00 uur

Beers & Barrels...

Camping Ganspoort

Fico Urban Italian

Gare du Sud

Speck Bar & Grill

De Rechtbank

JAAA! Wij houden echt van Utrecht! Al eens in Ledig Erf geweest? Dit is je kans. Deze wijk zit vol kleine, originele en hippe boutiques, verrassende restaurants en fijne adresjes voor foodies. Voor deze wandeling hebben we zes pareltjes voor je uitgezocht.

Bij elke stop op je wandeling staat een signature dish en een bijpassende wijn voor je klaar. Behalve bij Beers&Barrels, waar je natuurlijk niet weg gaat zonder een bijzondere bierspijs combinatie. Dus foodie! Pak je agenda en blok 25 februari in je agenda! 

Utrecht wacht op je! 

Helaas moet Amerikana haar deuren sluiten maar gelukkig staat De Rechtbank klaar om jullie van heerlijke wijn en spijs te voorzien. Tevens zijn daar ook The Court Sessions, hier wordt van 15:00 tot 18:00 uur live muziek gespeeld. Wat een feestje!

 

Hè jammer!

Deze WijnSpijs Wandeling is uitverkocht :(
Laat hieronder je mailadres achter en je krijgt van ons een berichtje zodra er kaarten beschikbaar zijn!