0


Hip & Happening

Zuid Amerikaans streetfood in een prachtige stoere setting, dat is de essentie van het in 2018 geopende Lucy Lou. Geweldig hysterische inrichting die een extra dimensie gaat geven aan je restaurantbezoek!

 

Bij “Lucy Lou” kun je langs komen voor Mexicaans en nog veel meer lekkers uit de Latijns Amerikaanse keuken. Aan de bar worden de lekkerste cocktails geshaked en worden veel soorten pils zowel domestic als non-domestic geschonken.

ls je echt wilt losgaan is er natuurlijk een Tequila- en Mezcalbar waarbij er meer dan 50 diverse soorten Tequila en Mezcal in de fles staan te prijken.


Menu - restaurant Lucy Lou


Geschreven over restaurant Lucy Lou

img

Bastiaan van Lucy Lou Tacos&Tequila - Horecanieuws.nl

We zijn Mexicaans georiënteerd maar ik ben zelf geen Mexicaan en vind het ook leuk om uitstapjes naar andere continenten te maken. Allereest, wie zijn jullie en wat doen jullie precies? Lucy Lou is een taco- & tequilabar in een stoute setting. Wij serveren verse maistortilla’s met vis, vlees & vega vullingen, huisgemaakte nachos en een flink aantal sides. Op de barplanken staan 50+ tequila & mezcal die echt héél lekker zijn. Niet alleen om te shooten, maar ook om van te genieten. Je kan ze dus lekker nippen of als je dat te heftig vindt, serveren we er ook heerlijke cocktails mee. We zijn Mexicaans georiënteerd maar ik ben zelf geen Mexicaan en vind het ook leuk om uitstapjes naar andere continenten te maken. Dus wij mixen weleens tussen authentieke smaken en de smaak van de chef. Waarom Utrecht? Utreg me stadsie! Ik vind dat Utrecht recht heeft op een goede taco- & tequilabar en deze ontbrak nog.

www.horecanieuws.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?