0


Klassiek & Verfijnd

Goes heeft er een echt parel bij! Marc Everse en Niek Traas, beter bekend als de Kale en de Bril, leggen je met hun culinaire kunsten in de spreekwoordelijke watten. Ze wisselen iedere twee weken van menu zodat alleen de juiste Zeeuwse producten op jouw bord komen.

 

De chefs zijn in 2018 begonnen met dit restaurant. Hun doel was het creëren van een plek waar ze zelf ook graag zouden gaan eten. Huiselijk, sociaal, informeel en natuurlijk heerlijk vers bereid eten. Nou, dat is ze zeker met verve gelukt.

 

Hun stijl valt het beste te omschrijven als smaakvol, puur en toch altijd weer verrassend. Eigenlijk moet je het gewoon zelf komen proeven bij De Kale en de Bril!

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 37,00

Geschreven over restaurant Kale & de Bril

img

Binnenkijken bij Kale & de Bril in Goes

Tijdens hun samenwerking op Bonaire ontstond het plan om samen een restaurant in Zeeland te beginnen. De zoektocht naar de naam bracht Marc Everse en Niek Traas naar hun bijnamen. Een naam die de titel vormde van het ondernemersplan en perfect past bij de relaxte stijl van werken en sfeer in het restaurant. Binnenkijken bij Kale & de Bril in Goes Restaurant Kale en de Bril in Goes Na altijd voor een baas te hebben gewerkt, vonden de mannen het tijd om met een eigen restaurant zelf de …

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?