0



Hip & Happening

Op het Honingcomplex wordt gekookt, gerookt, geconserveerd, gepekeld en geweckt. Oude technieken, verse ingrediënten en een lokaal en bijpassend glas bier of wijn maken dit tot een geslaagd experiment. 


Menu van restaurant
De Meesterproef

Voorgerecht

Gebrande makreel
Met mayonaise van Noordzeekrab, quinoa, tomaat en ramanas

€ 9.00


Hoofdgerecht

Gekonfijte eendenkarbonade
Met bot, prei, enoki, crème van kastanje en biet

€ 19.00


Nagerecht

Drie soorten mousse
Met koffie, dulce de leche, chocolade, Italiaans schuim, sinaasappel en hazelnoot

€ 7.50


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 33,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?