0


Hip & Happening

De locatie waar vroeger de makkelijke pakjes met e-nummers werden geproduceerd, daar kun je nu in industriële sfeer genieten van ambachtelijk eten en drinken, met passie bereid en geserveerd. Je vindt de Meesterproef op het Honigcomplex in Nijmegen, gezellig aan de Waal.
 

Hier houden ze van klassieke en vergeten technieken als pekelen, wecken, roken en conserveren. Bij de Meesterproef kiezen ze waar mogelijk voor lokale producten. Niet alleen leuk, maar ook belangrijk om te doen.
 

Deze oude technieken en zorgvuldig gekozen ingrediënten zorgen voor bijzondere en mooie gerechten, waarvan je zeker zult smullen!


Menu van restaurant
De Meesterproef

Voorgerecht

Gebrande makreel
Met mayonaise van Noordzeekrab, quinoa, tomaat en ramanas

€ 9.00


Hoofdgerecht

Gekonfijte eendenkarbonade
Met bot, prei, enoki, crème van kastanje en biet

€ 19.00


Nagerecht

Drie soorten mousse
Met koffie, dulce de leche, chocolade, Italiaans schuim, sinaasappel en hazelnoot

€ 7.50


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 33,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?