0


Klassiek & Verfijnd

In het groene hart van Bloemendaal vind je Brouwerskolkje Exclusief. Dit historische pand is staat hier al eeuwen op de plek waar waterwegen zich kruisen. Net vernieuwd met een exclusieve touch.
 

Exclusief betekent dat er aandacht aan iedere detail wordt gegeven. Je kunt hier langskomen voor prachtige lunchgerechten en tijdens bijzondere culinaire events genieten van bijzondere menu’s.
 

Je kunt hier langskomen voor een lekkere lunch, maar je kunt het ook afhuren voor exclusieve evenementen.


Menu - restaurant Brouwerskolkje Exclusief


Geschreven over restaurant Brouwerskolkje Exclusief

img

't Brouwerskolkje - Wikipedia

Restaurant Brouwerskolkje Exclusief is een restaurant in de Noord-Hollandse plaats Overveen in het park Brouwerskolk. De eigenaar van het restaurant is Bas Dortmundt. Tot 2012 was Moshik Roth chef-eigenaar van het restaurant, die het restaurant samen met zijn vrouw Els leidde. Het restaurant had in zijn tijd twee Michelinsterren. Roth kreeg zijn eerste ster in 2006 en in 2009 volgde zijn tweede. In juni 2011 werd bekend dat Roth zijn restaurant in 2012 naar Amsterdam zou verhuizen en verdergaat onder de naam &samhoud places'.[2][3] Daar kreeg de chef op 26 november 2012 opnieuw twee Michelinsterren in de gids voor 2013. In 2012 was Martin Faber eigenaar van Brouwerskolkje. In november 2017 nam Bas Dortmundt Brouwerskolkje over en heropende het restaurant in april 2018 onder de naam Brouwerskolkje Exclusief.

nl.wikipedia.org

img

Brouwerskolkje: een feest om naartoe te gaan

Restaurant Brouwerskolkje in Overveen. Een prachtig gelegen etablissement in het Bloemendaalse duingebied, waar sinds kort Bas Dortmundt de scepter zwaait. Na een snelle verbouwing heropent het restaurant 30 maart aanstaande onder de naam Brouwerskolkje Exclusief. Dortmundt kent de regio op zijn duimpje. Geboren en getogen in Driehuis en op zijn 22ste naar Haarlem verhuisd. Daar eerst studerend en later ondernemend blijven hangen. Hij werd vooral bekend als evenementenorganisator en heeft nog steeds succes met zijn 2Generations-dansfeesten.

goedezaken.nu

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?