0


Classy & Cool

Bij LEV geniet je niet alleen van heerlijke gerechten maar ook van de vrolijke, stoere en eigenzinnige gastvrouwen en -heren. Naast een restaurant is er op de eerste etage een kookstudio ingericht waar je terecht kunt voor privédiners en natuurlijk kookworkshops. LEV staat voor liefde voor mooie gerechten die allemaal de grootte van een tussengerecht hebben. Dus kies waar je zin in hebt, de menukaart is veelzijdig en verrassend.
 

Extra leuk is de open keuken waar chef-kok Mike Vrijdag de gerechten en signature dishes bereidt. Bij goed weer kun je lekker ontspannen loungen in de sfeervolle binnentuin! Een echte parel in Doetinchem!

Geschreven over restaurant LEV Foodbar

img

Weer Bib Gourmand voor LEV Foodbar in Doetinchem | gelderlander.nl

DOETINCHEM - LEV Foodbar uit Doetinchem is door Michelin voor de tweede keer bekroond met een Bib Gourmand. De zaak startte medio 2017 en ontving nog geen half jaar later ook al een Bib Gourmand. Redactie De Gelderlander 11-11-18, 08:56 Bron: De Gelderlander

www.gelderlander.nl

img

Bib Gourmand 2018 voor LEV Doetinchem met ‘smaakbewaker’ Mike Vrijdag*

LEV Foodbar uit Doetinchem heeft een Bib Gourmand gekregen van Michelin. De zaak is in juni pas geopend en is een initiatief van Marlon Natrop, Kees Hensen van Villa Ruimzicht en Mike Vrijdag van sterrestaurant De Strandlodge in Winterswijk. Bib Gourmand 2018 voor LEV Doetinchem met ‘smaakbewaker’ Mike Vrijdag* Mike Vrijdag, een van de eigenaren van Lev Marlon Natrop noemt het supergaaf dat Michelin Lev Doetinchem al zo snel na de start beloond met een Bib Gourmand. ‘Ons geheim is kwaliteit, gastvrijheid en sfeer. Bas Nabbe heeft de dagelijke leiding in de keuken met onze smaakbewaker Mike Vrijdag op de achtergrond. Hij maakt de kaart, proeft mee en adviseert waar nodig, zegt een blije Natrop tegen Misset Horeca.

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?