0


Classy & Cool

Fantastisch horeca concept, dat is verdeeld in twee verschillende afdelingen. Je kunt dus zelf kiezen waar je plaatsneemt! De Downtown Deli is een plek waar je de hele dag door goed kunt eten en drinken in een stijlvolle omgeving Het Downtown Deli-gedeelte van Metro City Kitchen biedt de hele dag door eet- en drinkmogelijkheden aan. Het betekent dat je er terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrelhapjes en diner. De drempel is laag, maar de service hoog.

 

Kom je hier voor een besloten vergadering of diner, dan kun je boven plaatsnemen in de Uptown Dining. Hier heb je een prachtig uitzicht over het stationsgebied van Utrecht, dat vol in ontwikkeling is.

 

Waar je ook gaat zitten, Metro City Kitchen in Utrecht bezit een mooie industriële look, die perfect past in de omgeving. Laat je in Metro City Kitchen verrassen door hun twee maandelijks vernieuwende kaart!


Menu van restaurant
Metro City Kitchen

Voorgerecht

Eend
Springroll, confit, eendenlever, brioche

€ 9.95


Hoofdgerecht

Rode Poon
Linzen, courgette, aubergine, beurre noisette

€ 16.25


Nagerecht

Crème brulée
Kardemon, gember, vanille

€ 7.95


Geschreven over restaurant Metro City Kitchen

img

Bij Metro City Kitchen in Utrecht kies je zelf hoe luxe je eet

Alleen even borrelen of juist een luxe 5 gangen diner? Bij Metro City Kitchen in Utrecht kan het allemaal!

www.culy.nl

img

Metro City Kitchen is open en zo ziet het eruit

Metro City Kitchen bevindt zich in het spiksplinternieuwe WTC gebouw, direct naast de grote roltrappen aan de Jaarbeurszijde van Utrecht centraal. Je kunt er terecht voor een kop koffie, voor de lunch of een borrel, voor een gezellige avond uit eten én voor een 6-gangen diner.

indebuurt.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?