0


Knus & Gezellig

Aan de rand van Haarlem ligt dit prachtige restaurant: 't Wapen van Kennemerland. In de volksmond ook wel de 'De Stinkende Emmer' genoemd. Dat klinkt een beetje gek, maar wel verklaarbaar.
 

Vroeger was dit namelijk de kroeg waar de visverkoopsters, na een lange dag op de markt in Haarlem, nog even snel na het werk een neut haalden. Hun emmers, waar de hele dag vis in had gelegen, lieten ze voor de deur staan. Vandaar de naam.
 

Nu is ‘t Wapen dé locatie voor je ontbijt, lunch, diner en feest. Geniet van de uitgebreide menukaart met verse ingrediënten en de charmante bediening. Perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling door de duinen. 

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 34,00

Geschreven over restaurant 't Wapen van Kennemerland

img

Terras Top 100 nummer 69 ’t Wapen van Kennemerland, Haarlem

Restaurant ’t Wapen van Kennemerland is prachtig gelegen. Terrasliefhebbers die de drukte zoeken, hebben in het centrum van Haarlem genoeg keuze, maar hier aan de Ramplaan is het omgeven door weilanden, grazende koeien en wandelroutes. Dit is een aangename plek om even helemaal tot rust te komen. Niet alleen de omgeving, maar ook de medewerkers zorgen voor een ontspannen verblijf op dit terras. Bij aankomst staat het terras er aantrekkelijk bij. Alles is schoon en op iedere tafel staat een menukaart …

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?