0


Hip & Happening

Bij BRUUT staan gastvrijheid en geweldig goed eten centraal. Een echte wijnbar waarbij tientallen wijnen per glas te drinken zijn.
 

Bij die heerlijke wijn hoort natuurlijk iets lekkers. In deze bistro worden prachtige klassieke gerechten uit de Franse keuken geserveerd. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke steak tartare of een tournedos met bordelaisesaus, maar dan net een tikkeltje brutaler! De chefs van Bruut geven een eigen draai aan gerechten die wereldwijd erkenning hebben verworven.
 

Ook volop Franse charcuterie en kazen worden à la minute voor je bereid. En, vergeet de Nacho's niet, de lekkerste van heel Enschede en omstreken!


Menu van restaurant
Bistro & Wijnbar BRUUT

Voorgerecht

Steak Tartare
Rund, kaascrouton, Amsterdamse ui en ansjovis.

€ 14.50


Hoofdgerecht

Staartstuk
Picanha, knolselderij, bundelzwam en rode wijnjus.

€ 21.00

Tournedos
Gebakken, stoofvlees, sjalot en dikke frieten.

€ 27.00


Nagerecht

Poire
Gepocheerd, vanille schuim, tonkaboon en hazelnoot.

€ 11.50


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 39,00

Geschreven over restaurant Bistro & Wijnbar BRUUT

img

Brutaal BRUUT: een aanwinst voor culinair Enschede

HET RESTAURANT | ENSCHEDE - Een vleugje Parijs met een snufje Berlijn, en dat in een brutaal jasje. Dat is in een notendop het ‘concept’ van bistro en wijnbar BRUUT aan de Noorderhagen in Enschede. Maar hoe vertaalt zich dit in de praktijk? Tijd om een hapje te gaan eten bij het net geopende etablissement aan de Noorderhagen. Het eerste dat opvalt aan BRUUT is de locatie. De bistro ligt in een rustig deel van de Noorderhagen, net buiten de mainstream horecapleinen en -straten in de Enschedese binnenstad. Maar wel ‘eerste rang’ als het gaat om bezoekers van het Muziekcentrum en het Wilminktheater. Een prima plek om voorafgaand aan een concert of voorstelling wat te eten. Of om na afloop een glas wijn, gin-tonic of whiskey te drinken. Rob Wissink 11-10-18, 09:30 Laatste update: 09:48

www.tubantia.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?