0


Bijzonder Bourgondisch

Wil je lekker uit eten, kom dan snel eens langs bij Steakhouse de Lachende Koe. Wanneer je het restaurant binnenkomt, merk je het meteen: hier voel je je meteen thuis door de warme en gezellige inrichting en de ongedwongen sfeer.
 

De benedenverdieping voelt als een echte huiskamer, druk en gezellig. Als je graag wat rustiger dineert, dan is er boven ook altijd plek. Op de menukaart vind je verschillende vlees- en visgerechten die op een houtskoolgrill worden bereid.
 

De Lachende Koe is in Goes the place to be voor vleeseters. Gelukkig worden er ook vegetarische gerechten geserveerd; ook van de houtskoolgrill! Eigenlijk is De Koe gewoon een restaurant voor iedereen. Ongedwongen en ongelofelijk gezellig.

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 30,00

Geschreven over restaurant Steakhouse De Lachende Koe

img

Cookies op pzc.nl | pzc.nl

GOES - Na tien weken verbouwen opende restaurant Hector aan de Grote Kade in Goes eind maart zijn deuren. Van de erfenis van discotheek Devo is niets meer over. ,,We wilden niet een zaak in Goes openen die er al was'', zegt chefkok Maxim Leenpoel (24). Samen met zijn vriendin en gastvrouw Lorette Helbers (24) vormen ze het gezicht van het restaurant, dat een flink oppervlak beslaat. Waar Devo vooral donker was, is Hector het tegenovergestelde. ,,We hebben er licht in gebracht'', zegt Helbers. De schotten voor de ramen aan de voorkant verdwenen. Nu is er een grote raampartij die bezoekers zicht op de haven biedt. Hector wil zich 'warm' en 'ruig' profileren, zeggen de twee. Leenpoel: ,,Daarom hebben we in de keuken een houtskoolgrill en in het restaurant een houtkachel. Er is veel te zien.'' ,,We zijn absoluut geen luxe restaurant en ook niet statisch'', vult Helbers aan. ,,Je kunt er de hele avond zitten, maar eten moet ook in een uurtje kunnen." Aan de voorzijde heeft Hector een vergunning voor een terras met zeventig stoelen. De parkeerplaatsen aan het water komen daar te vervallen. Michiel Bouwman 06-04-18, 19:58

www.pzc.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?