0


Classy & Cool

Een fantastisch restaurant direct aan het water van de Maas in Rotterdam: dát is Prachtig. Culinair genieten? Lekker lunchen? Of samen borrelen? Bij Prachtig kan het allemaal.

 

Of je nu wilt dineren of gewoon een heerlijk drankje op de mooiste plek van Rotterdam wil nuttigen, hier ben je voor alles aan het juiste adres! Lekker relaxen aan het water met een schitterend uitzicht op de Willemsbrug, de iconische Erasmusbrug en de dynamische Kop van Zuid.

 

Prachtig heeft trouwens een ruim terras, waar het altijd gezellig is. BBQ-en uit het Big Green Egg wordt hier tijdens de zomermaanden veelvuldig gedaan. Dus kom naar Prachtig in het bruisende hart van de Maasstad en beleef het zelf!

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 39,00

Geschreven over restaurant Prachtig

img

Bar-Restaurant Prachtig onderscheidend met bieren

Wijnproeverij? Tuurlijk. Biertasting? Dat is ook absoluut een mogelijkheid bij Prachtig. Het restaurant aan de Maas in Rotterdam onderscheidt zich namelijk met een uitgebreid bierassortiment van Swinkels Family Brewers. De zon schijnt, het licht schittert op het water in de Maas. Het terras van Prachtig is afgeladen. Alle 250 plekken zijn bezet. Er worden mooie gerechten geserveerd, gecombineerd met de heerlijkste kwaliteitswijnen. ‘En met bieren’, vult ondernemer Chris de Pagter aan. Prachtig is volgens hem de plek om culinair te genieten. Lekker te lunchen. Of samen te borrelen. ‘Wij zitten op één van de mooiste plekken van Rotterdam met een schitterend uitzicht op de Willemsbrug, de voor Rotterdam iconische Erasmusbrug en de dynamische Kop van Zuid. Een plek waar je iedere dag kunt zijn, van tien uur ‘s ochtends tot twaalf uur ’s avonds.’

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?