Chung Gallery
Chung Gallery
Chung Gallery
Classy & Cool

Restaurant Chung

Op een absolute toplocatie vind je in hartje Rotterdam het restaurant Chung. Een restaurant waar de Aziatische keuken centraal staat maar dan met een Rotterdamse twist. Chung werkt met seizoensgebonden ingrediënten en hier is de beste pekingeend van de stad te vinden. 

 

Standaard gerechten worden hier niet geserveerd! Bij Chung doen ze niet aan grote schalen witte rijst, maar serveren ze culinaire gerechten waarin ‘the best of both worlds’ gecombineerd wordt. Creatief met kruiden en specerijen denken de chefs van Chung graag buiten de gebaande paden. Zo eet je heerlijke kreeft, maar wel met gember-oestersaus. Of oesters, gestoomd met zwarte bonen. Wat wél uit de Aziatische keuken wordt meengenomen is dat je de gerechten met je tafelgenoten kunt delen, zodat je zoveel mogelijk van de keuken kunt proeven.

 

Dit fijne restaurant heeft een mooi terras aan de Delftsevaart. In de zomer is het daar heerlijk toeven tot ’s avonds laat. En in de winter kun je natuurlijk binnen terecht! Een absolute aanrader.

Details van Restaurant Chung

Openingstijden

Maandag vanaf 12:00
Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Vrijdag vanaf 12:00
Zaterdag t/m Zondag vanaf 16:30

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?