0


Hip & Happening

Een gezellige brasserie met een verfijnde keuken? Daarvoor ben je bij De Koperen Kees zeker aan het goede adres. Maar wat je met name op deze plek kan vinden is een kennismaking met het onverwachte. Atsje Schilstra en Leo de Ree laten iedere bezoeker met liefde kennismaken met de beste en meest verrassende gerechten en wijnen.

 

Elke dag opnieuw zet het team van De Koperen Kees zich in voor de lekkerste verrassingsmenu’s en besteden ze uitgebreide aandacht aan zowel hun gasten als de producten. Binnen brasserie De Koperen Kees telt er maar één ding: mensen gelukkig maken en laten genieten van verrassende keuzes op het gebied van eten en drinken. Loop snel binnen voor een onvergetelijke avond! 


Menu van restaurant
De Koperen Kees

Voorgerecht

Bisque van langoustine
Met rivierkreeft, groene appel en limoenbladcrème

€ 7.50


Hoofdgerecht

Rosé gebakken filet van boerderij eend
Met eigen jus met 5-spice en sinaasappel, salade van couscous en zoetzure wortel

€ 21.50


Dessert

Mousse van pandanrijst
Met yoghurt-bramenijs, kruidnagelcrème, bramengel en yoghurtcrumble

€ 7.50


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 35,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?