La Forchetta Gallery
La Forchetta Gallery
La Forchetta Gallery
Knus & Gezellig

Restaurant La Forchetta

La Forchetta is een bijzondere plek, niet alleen in Oosterhout, maar in heel Zuid Nederland. Want een Italiaans restaurant is pas écht Italiaans wanneer de koks die er werken, uit Italië komen en er zijn opgeleid. Daarom werken in de keuken van La Forchetta alléén Italiaanse koks, die hun opleiding hebben gevolgd aan de vermaarde koksschool in Napels. 

 

Op de menukaart van La Forchetta vind je creatieve Italiaanse gerechten met een moderne twist. Natuurlijk ontbreken ook de klassiekers niet: pizza, lasagne en carpaccio vind je ook op de menukaart. Mocht je nou een Italiaans gerecht willen eten dat niet op de kaart staat? Dat is allemaal mogelijk! In overleg koken de koks op maat. De menukaart verandert drie keer per jaar, zodat je steeds weer kunt genieten van nieuwe Italiaanse gerechten.

 

Hier is alles Italiaans, van de bloem tot aan de olijfolie. Dat proef je! Kijk ook zeker even op de uitgebalanceerde wijnkaart. Want de beste wijnen ontbreken hier zeker niet. De gastvrije service maakt het plaatje compleet. 

Details van Restaurant La Forchetta

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 17:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?