0


Knus & Gezellig

La Forchetta is een bijzondere plek, niet alleen in Oosterhout, maar in heel Zuid Nederland. Want een Italiaans restaurant is pas écht Italiaans wanneer de koks die er werken, uit Italië komen en er zijn opgeleid. Daarom werken in de keuken van La Forchetta alléén Italiaanse koks, die hun opleiding hebben gevolgd aan de vermaarde koksschool in Napels. 

 

Op de menukaart van La Forchetta vind je creatieve Italiaanse gerechten met een moderne twist. Natuurlijk ontbreken ook de klassiekers niet: pizza, lasagne en carpaccio vind je ook op de menukaart. Mocht je nou een Italiaans gerecht willen eten dat niet op de kaart staat? Dat is allemaal mogelijk! In overleg koken de koks op maat. De menukaart verandert drie keer per jaar, zodat je steeds weer kunt genieten van nieuwe Italiaanse gerechten.

 

Hier is alles Italiaans, van de bloem tot aan de olijfolie. Dat proef je! Kijk ook zeker even op de uitgebalanceerde wijnkaart. Want de beste wijnen ontbreken hier zeker niet. De gastvrije service maakt het plaatje compleet. 

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 34,50

Geschreven over restaurant La Forchetta

img

Foodblog: La Forchetta

Op de gezellige markt van Oosterhout heeft la Forchetta vorig jaar haar deuren geopend. Een authentiek Italiaans restaurant met een uitgebreide menukaart waar zoal mooie Italiaanse streekgerechten op te vinden zijn. Het is een warme zomerse dag en de avondzon valt op het terras, een perfecte dag om af te sluiten met een heerlijke Italiaanse maaltijd. Bij aankomst worden we enthousiast begroet met een luide “Buona sera”. De ober is zelf duidelijk afkomstig uit Italië. We krijgen een tafel toegewezen onder de luifel op het terras. Vanaf deze plek hebben we een leuk uitzicht op de levendige markt van Oosterhout. We krijgen als welkomstdrankje een glas prosecco aangeboden, hoe kan het ook anders! Met de avondzon op ons gericht wanen we ons bijna direct in Italië, wat heerlijk!

www.proefoosterhout.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?