0


Classy & Cool

Kom binnen en laat je verrassen door deze hippe wijnbar in Rotterdam Noord! Hier kun je natuurlijk terecht voor een mooi glas wijn, maar ook voor spannende cocktails of een fantastische kop koffie! Ook over het eten is goed nagedacht. De gerechten zijn gemaakt (zoals de naam al verklapt) van eerlijke ingrediënten, met een explosie aan smaak.

 

Bij (H)eerlijk werken ze voornamelijk met biologische en lokale producten. Ze vinden de herkomst en transport van producten een van de belangrijkste dingen en proberen de keten zo kort mogelijk te houden. Het rundvlees komt van Palmesteijn uit Gelderland . De pickles en chutneys worden met liefde gemaakt in Kralingen door de ouders van de eigenaren. 

 

De kaart staat verder vol met prachtige Burgers & Bites die perfect in balans zijn met de (h)eerlijke selectie aan wijnen!

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 29,50

Geschreven over restaurant Brasserie (H)eerlijk

img

Dineren bij Brasserie Heerlijk in Hilligersberg zuid - Rotterdam.food blog

Eigenaar Lieven nodigde mij en mijn vriend uit om te komen dineren bij Brasserie Heerlijk in het Kleiwegkwartier (Hilligersberg zuid). Aangezien dit onze oude buurt betreft en we hier warme herinneringen aan hebben zeggen we hier zeker geen nee tegen.

www.rotterdamfood.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?