0


Classy & Cool

Codium vernoemd naar een zeewier. Het staat symbool voor de lokale en verse ingrediënten waar de keuken mee werkt. Restaurant Codium is een uitnodiging aan iedereen! Kom hier proeven van de fantastische smaken en geuren die Zeeland te bieden heeft. Overigens met internationale invloeden. Denk bijvoorbeeld aan makreel met ras-el-hanout of kleurrijke gerechten met eetbare bloemen.

 

Bij Codium worden de zintuigen verrast door mooie overgangen in het menu. Hier worden frisse lichte gerechten gecombineerd met veel diepgang. Werkelijk een unieke plek in Goes.

 

Codium is gelegen op de gezellige Vlasmarkt. Er is een plek ontstaand met een informele en bruisende sfeer waar je nog echte kwaliteit ervaart in een warm interieur.

Geschreven over restaurant Codium

img

Het Zeeuwse Goes krijgt een nieuw toprestaurant

Waar grote namen aan het roer staan.

www.elleeten.nl

img

Opening soon: Codium in Goes

Restaurant Codium, een nieuw restaurant in Goes opent medio augustus. Medio augustus openen Wouter Kik en Jean Luc Etienne hun eigen restaurant Codium in een compleet vernieuwd pand op de Vlasmarkt 6 in Goes. Restaurant Codium telt 50 zitplaatsen. Het is geopend voor diner van dinsdag t/m zaterdag en vrijdag ook voor de lunch. Op de kaart staat een gastronomisch menu van 4 tot 8 gangen en a la carte is ook mogelijk.

www.entreemagazine.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?