0


Bijzonder Bourgondisch

Welkom in volgens velen het mooiste bedrijf van Helmond, volgens sommigen zelfs de mooiste plek van de wereld. De Deftige Aap zit in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Helmond. Niet alleen een restaurant, maar ook een echte stadsbrouwerij. Voor goed bier kun je hier dus zeker terecht, maar ook voor een lekker glas wijn of voor heerlijke gerechten. Bovendien wordt alles vers gemaakt!


Het interieur is uniek. Een bar gemaakt van een oude treinwagon en een gekoelde tapkraan waaruit 10 verschillende bieren vloeien. Altijd heerlijk koel, altijd helemaal op smaak. Als je er bent, loop dan zeker eens door naar achter en neem een kijkje in hoe er met aandacht wordt gewerkt aan de bieren.

 

Hier kun je eten en drinken op hoog niveau, maar met een lage drempel.


Menu - restaurant De Deftige Aap


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 30,50

Geschreven over restaurant De Deftige Aap

img

Met Deftige Aap weer eigen bierbrouwerij Helmond

HELMOND - Bierbrouwerij De Kat is al enige tijd vertrokken naar Weert, maar nu krijgt Helmond er De Deftige Aap voor terug. De brouwer uit Gerwen opent na de zomer aan de Markt met restaurant en winkel. De kleinste brouwerij van Nederland noemt Mark van den Boogaard (50) zich graag. Maar de biermaker uit Gerwen heeft grootse plannen in Helmond. Aan de Markt 14 opent hij in september – of iets later – een stadsbrouwerij. Bezoekers zien hoe het gerstenat wordt bereid, kunnen er drinken, eten en streekproducten kopen in een winkeltje.

www.ed.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?