0


Classy & Cool

Restaurant Lan Tin is al meer dan 30 jaar een begrip in Naarden en omstreken. Je ervaart de moderne kant van Azië door de innovatieve en verrassende gerechten van Lan TIn. 

 

Met een combinatie van een uitgebreide selectie topwijnen, vernieuwende fusiongerechten en echte aziatische klassiekers is een etentje bij Lan Tin een echte ontdekkingsreis.  

Geschreven over restaurant Lan Tin

img

LAN TIN ASIAN CUISINE, Naarden - ENJOY! The Good Life

Lan Tin Asian Cuisine, Naarden. Een culinaire ontdekkingsreis ter ere van het 30-jaige jubileum van Lan Tin. Asian Cuisine, Fusion Style.

www.enjoythegoodlife.nl

img

Restaurant Lan Tin viert 30-jarig jubileum

Dertig jaar geleden maakte familiebedrijf Restaurant Lan Tin in Naarden faam met de authentieke Chinese keuken. Na overname door de volgende generatie werd het menu aangepast met innovatie als uitgangspunt. Speciaal voor dit jubileum serveert Lan Tin een exclusief viergangenmenu waarbij de gasten worden meegenomen op een culinaire ontdekkingsreis. Gedurende vier dagen kan men genieten van een bijzonder menu met authentieke Chinese klassiekers en Aziatische fusion gerechten voor dertig euro. Veel van de jubileumgerechten zullen het hele jaar op de kaart …

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?