0


Classy & Cool

Dit pand is al eeuwen oud, jaren geleden zaten er veehouders en slagers in. Nu wordt dit historische pand gebruikt voor de heerlijke creaties van Foodbar Zilvr.

 

 

Al de gerechten van Foodbar Zilvr zijn ten grootte van een tussengerecht. Hierdoor kan je veel van de kaart proeven. Naast alle losse gerechtjes, kan je er ook voor kiezen om verrast te worden door de chef. Mocht je niet kunnen kiezen kan je ook altijd gaan voor een van de borrelplanken! 


Menu - restaurant Foodbar Zilvr


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 36,00

Geschreven over restaurant Foodbar Zilvr

img

Ontwapenende gezelligheid en een delicaat bord bij Foodbar Zilvr in Wageningen

OVER DE TONGWAGENINGEN - Eeuwen geleden huisde op nummer 47 in de Heerenstraat een veehouder en slager. Nu koken de mensen van Zilvr hier, in een van de oudste panden van Wageningen. Volgens de navigatie op mijn mobiele telefoon moet ik voor het restaurant staan, maar dat doe ik niet. Deze zaak heet anders en de ober van het dichtstbijgelegen terras weet absoluut niet waar ik het over heb. Twee keer loop ik heen en weer en dan zie ik het pas. Foodbar Zilvr, goed verstopt dus in de Herenstraat. En wie denkt dat ligt aan mij, die heeft het mis. Mijn gast zie ik er ook aan voorbij lopen.

www.gelderlander.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?