0


Klassiek & Verfijnd

Waar vroeger het klooster van Doornburgh zat, vind je tegenwoordig Restaurant DeZusters. Niels van Zijl, de chef met Utrechtse roots, kookt er lunch en diner met lokale producten. Hij en zijn team staan hier van donderdag tot en met zondag voor je klaar om je compleet in de watten te leggen. En wist je dat een bezoek aan DeZusters prima te combineren is met de activiteiten die plaatsvinden op Doornburgh?

 

Bij Buitenplaats Doornburgh vind je een binnentuin met tientallen eetbare bloemen, kruiden en planten. Ze streven namelijk zoveel mogelijk naar zelfvoorzienendheid! Zo worden de varkens worden gevoerd met restjes van het restaurant. De varkens maken op hun beurt de grond weer klaar voor een toekomstige moestuin. Hoe leuk is dat?!

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 55,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?