De Waard van Napels Gallery
De Waard van Napels Gallery
De Waard van Napels Gallery

Ontdek De Waard van Napels tijdens de WijnSpijs Wandeling!

Knus & Gezellig

Restaurant De Waard van Napels

Bij restaurant De Waard Van Napels in Dokkum komen Italië en Friesland samen in een smaakvolle ervaring. De Napolitaanse pizzaoven, met vulkanische steen, vormt het epicentrum van de keuken. Hier creëert chef Roest een harmonieuze mix van traditionele Italiaanse gerechten en Friese invloeden. Ambachtelijk koken met regionale producten staat hier centraal, waarbij Roest zich specialiseert in verse pasta's en sourdoughpizza's.

Het restaurant straalt laagdrempeligheid uit, met een focus op kwaliteit en authenticiteit. De menukaart biedt niet alleen kleinere à la carte gerechten, maar ook verrukkelijke Napolitaanse pizza's. Aan de voorkant van het restaurant staat Salvatore, die Italiaanse gastvrijheid belichaamt en een uitgebreide kennis van wijn-spijsbeleving bezit.

In De Waard Van Napels komt gezelligheid, ongedwongenheid en kwaliteit samen. Het is een plek waar gasten niet alleen genieten van voortreffelijk eten, maar ook van een warme en gastvrije sfeer, waar de liefde voor de Italiaanse keuken en Friese gastvrijheid samenkomen.

Details van Restaurant De Waard van Napels

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?