Club Cabo Gallery
Club Cabo Gallery
Club Cabo Gallery
Classy & Cool

Restaurant Club Cabo

Stap binnen bij Club Cabo op het zuidstrand van Zandvoort en beleef een feestje! Deze unieke strandtent brengt je terug naar de 80's met zijn hoge strandwacht stoelen, neonverlichting en disco ballen. De Latijns-Amerikaanse invloeden en de 80's-vibe van Miami zijn perfect gecombineerd in het interieur van Club Cabo. Het ultieme strandgevoel is hier aanwezig!
 

Bij Club Cabo kan je niet alleen genieten van de zon, zee en het strand, maar ook van heerlijk eten en dansen. In de zomer en het voorjaar kan je bij de juicebar terecht voor een verfrissend drankje. Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt, waar je kunt genieten van pannenkoeken en nog veel meer. Tijdens de lunch kan je hier ook terecht voor een smaakvolle maaltijd. En als je er dan toch al bent, waarom zou je niet blijven voor het diner? Geniet van een heerlijk gerecht terwijl je van de zon geniet.
 

In de avonduren wordt Club Cabo omgetoverd tot een bruisende club, waar je heerlijk kunt dansen en feesten tot in de vroege uurtjes. De sfeervolle ambiance van Club Cabo maakt het een populaire locatie voor feestjes en evenementen. Dus als je op zoek bent naar een unieke strandtent met een feestelijke sfeer, dan is Club Cabo in Zandvoort zeker de place to be!

Details van Restaurant Club Cabo

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 09:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Club Cabo

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?