Grandcafé De Reus Gallery
Grandcafé De Reus Gallery
Grandcafé De Reus Gallery
Grandcafé De Reus Gallery
Classy & Cool

Restaurant Grandcafé De Reus

Betreed de betoverende wereld van versheid en smaak bij Grandcafé De Reus in Harlingen.

Bij hen kun je je onderdompelen in heerlijke gerechten, bereid met de hoogste kwaliteit streekproducten, geserveerd in een omgeving die barst van de beleving en gastvrijheid.

Stap binnen in een prachtig monumentaal pand dat dient als het ultieme toevluchtsoord om te genieten van een weelderige kop koffie vergezeld met huisgemaakt gebak, een uitgebreide lunch, vorstelijk dineren of gewoonweg ontspannen borrelen. Of je nu kiest voor ons sfeervolle restaurant of de adembenemende binnentuin, je zult jezelf onderdompelen in een oase van smaak en genieten van huisgemaakte lekkernijen.
 

Bij Grandcafé De  draait alles om de totale beleving. Het begint al zodra je ons restaurant binnenstapt en het prachtige interieur je zintuigen prikkelt. Het toegewijde team van bedieningsmedewerkers is getraind om deze beleving aan tafel voort te zetten.

In een ontspannen sfeer kun je genieten van de heerlijke gerechten die de menukaart biedt. Om je ervaring compleet te maken, hebben ze een uitgebreide selectie aan speciaalbieren van lokale brouwerijen en heerlijke wijnen rechtstreeks van de wijnboer. Deze zijn een prachtige aanvulling op het concept en zorgen ervoor dat elke smaakpapil wordt verwend.

 

Details van Restaurant Grandcafé De Reus

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zondag vanaf 10:30

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Grandcafé De Reus

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?