Boulevard 17 Gallery
Boulevard 17 Gallery
Boulevard 17 Gallery
Boulevard 17 Gallery
Classy & Cool

Restaurant Boulevard 17

Boulevard 17 is een restaurant in Vlissingen waar je 7 dagen per week vanaf 10:00 uur kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Maar wist je dat je hier ook dagelijks vanaf 08:30 uur kunt aanschuiven bij het ontbijtbuffet? Ja, je leest het goed! Het ontbijtbuffet is een echte aanrader om je dag goed te beginnen.
 

Maar dat is nog niet alles wat Boulevard 17 te bieden heeft. Hier kun je namelijk ook terecht voor een heerlijke lunch, gezellige borrel en een smakelijk diner. En wat het extra bijzonder maakt, is dat je hier kunt genieten van shared dining lunch- en hoofdgerechten. Hoe leuk is dat? Samen met je gezelschap genieten van verschillende gerechten en smaken. Hierdoor wordt het eten bij Boulevard 17 niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een sociale.
 

Boulevard 17 heeft zich laten inspireren door de Spaanse Costa del Sol en dat zie je terug in het menu. Maar ook als veganist kun je hier terecht en genieten van heerlijke vegan specials die op de kaart staan. Dat is pas echt inclusief!
 

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kun je bij Boulevard 17 ook terecht voor klassieke cocktails en overheerlijke gin tonics om je dag of avond compleet te maken. Mocht je willen overnachten in Vlissingen kan dat ook! met 10 luxe suites zet Boulevard 17 zichzelf op de kaart.

Details van Restaurant Boulevard 17

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 10:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Boulevard 17

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?