Steven Gallery
Steven Gallery
Steven Gallery
Classy & Cool

Restaurant Steven

Op 14 mei 2023 is In het hart van Nijmegen het restaurant Steven geopend, een veelzijdige locatie waar je kunt genieten van een combinatie van een bar, bistro en café. Bij Steven ben je aan het juiste adres voor heerlijke klassieke gerechten en een smakelijke lunch.
 

De menukaart is zorgvuldig samengesteld met aandacht voor kwaliteit en smaak. Of je nu houdt van een sappige biefstuk, een smaakvolle visgerecht of een vegetarische lekkernij, hier vind je voor elk wat wils. Onze keukenbrigade werkt met verse ingrediënten en bereidt de gerechten met vakmanschap en passie.

Om je culinaire ervaring compleet te maken, hebben ze een uitgebreide wijnkaart samengesteld. Deze wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden een perfecte aanvulling op de smaken van de gerechten. Of je nu een liefhebber bent van een krachtige rode wijn, een verfrissende witte wijn of een feestelijke bubbels, bij Steven hebben ze voor ieder wat wils.
 

Maar ook voor een gezellige borrel ben je bij Steven aan het juiste adres. Geniet van een verfrissend speciaalbiertje, een smaakvolle cocktail of een goed glas whisky. De bartenders staan klaar om jouw favoriete drankje met zorg en aandacht te bereiden.

 

Of je nu langskomt voor een uitgebreid diner, een snelle lunch of een gezellige borrel, bij Steven ben je altijd welkom. De gastvrije en vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt. Dus kom langs en ontdek zelf de unieke sfeer en smaakvolle gerechten die Steven te bieden heeft.

Details van Restaurant Steven

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag vanaf 10:00
Zondag vanaf 11:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Steven

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?