Tres Tintas Gallery
Tres Tintas Gallery
Tres Tintas Gallery
Classy & Cool

Restaurant Tres Tintas

Ontdek Tres Tintas, het Spaanse restaurant van Nijmegen! Bij Tres Tintas geniet je van heerlijke gerechten en moderne tapas, geïnspireerd op de levendige Spaanse keuken en sfeer. Gelegen aan het Kelfkensbos in Nijmegen, is Tres Tintas de ultieme bestemming voor liefhebbers van Spaans eten. De menukaart biedt een diversiteit aan smaakvolle pincho's, eigentijdse tapas en de onweerstaanbare Jamon Ibérico ham. Jose Francisco Casariego Torres, Luuk Smit en Marien Klomp, het voltallige team van Tres Tintas, verwelkomen je graag met open armen.
 

Bij Tres Tintas kun je genieten van een uitgebreide borrel of een heerlijk diner. Naast de verrukkelijke pincho's en tapas serveren we ook een variëteit aan vlees- en visgerechten, en niet te vergeten de specialiteit: de Jamon Ibérico ham. De gastvrijheid, persoonlijke aandacht en een mooie selectie Spaanse wijnen of een fris getapt biertje maken jouw avond compleet.
 

De chef-kok combineert op meesterlijke wijze verschillende gerechten uit de rijke Spaanse keuken, met een unieke persoonlijke twist. Laat je verrassen, beleef de Spaanse smaken en geniet van elk moment. Zoals ze in Spanje zeggen: "prueba, experimenta y disfruta" – proef, ervaar en geniet!

Details van Restaurant Tres Tintas

Openingstijden

Maandag vanaf 17:00
Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 17:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Tres Tintas

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?