Rozemeijer Gallery
Rozemeijer Gallery
Rozemeijer Gallery
Classy & Cool

Restaurant Rozemeijer

Dit restaurant verwelkomt jullie graag in hun huiskamer, op de eerste verdieping, boven Berging Brouwerij. Het 'huiskamergevoel' is een belangrijke drijfveer voor hen. Ze hebben een bijzondere ontmoetingsplek gecreëerd om te borrelen, te genieten van heerlijk eten en van elkaar. Liefhebber van spelletjes? Pak gerust een spel uit hun spelletjeskast. 
 

Hun gerechten nodigen uit om lekker te delen. Op deze manier kunnen jullie samen genieten van verschillende smaken. Liever niet delen? Je kan natuurlijk ook gewoon voor jezelf bestellen. Of bestel een van hun smaakvolle burgers. Vegetarisch, veganistisch of vlees, iedereen kan bij hen aanschuiven.
 

Ook uit drank is er genoeg keus. Voorop staan natuurlijk de Berging Bieren, bij dit restaurant proef je ze (bijna) allemaal! Alcoholvrij speciaalbier? Zij hebben een leuk wisselend aanbod. Naast de Berging bieren schenken zij natuurlijk ook heerlijke wijnen.
 

Met hart voor hun zaak, passie voor het vak en de liefde voor hun gasten beloven zij dat je na een bezoek aan hun huiskamer zeker nog eens terug wil komen.

Details van Restaurant Rozemeijer

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 17:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?