Ruby Rose Gallery
Ruby Rose Gallery
Ruby Rose Gallery
Hip & Happening

Restaurant Ruby Rose

Stap binnen bij Ruby Rose en laat je onderdompelen in een betoverende mediterrane ervaring. Deze unieke zaak ademt een sfeer van warmte en gastvrijheid, waarbij het uitbundige interieur en de smaakvolle gerechten je zintuigen prikkelen. Hier draait alles om het delen van culinaire hoogstandjes met je gezelschap, terwijl je geniet van een uitgebreide selectie aan voortreffelijke wijnen.
 

Het menu van Ruby Rose is speciaal samengesteld om de gerechten samen te delen. Elk gerecht is met liefde bereid en zorgt voor een feest op je bord. Proef de verrassende combinaties van mediterrane ingrediënten en laat je verrassen door de uitbundigheid van smaken. Elke zondag kan je hier genieten van de oester zondag, waar je verschillende oesters proeft onder het genot van live muziek.
 

Naast de heerlijke gerechten staat Ruby Rose bekend om haar uitgebreide wijnkaart. Hier vind je een overvloed aan uitstekende wijnen, zorgvuldig geselecteerd om perfect te passen bij de culinaire creaties. Laat je adviseren door het deskundige personeel en ontdek nieuwe smaakervaringen terwijl je geniet van het gezelschap om je heen.
 

Dompel jezelf onder in de levendige en bruisende sfeer van Ruby Rose, waar de mediterrane ambiance en de smaakvolle gerechten samenkomen. Hier dineren is een feestje voor de zowel je smaakpapillen als voor het oog! 

 

 

Details van Restaurant Ruby Rose

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?