Anderz Gallery
Anderz Gallery
Anderz Gallery
Knus & Gezellig

Restaurant Anderz

Welkom bij Anderz, dé plek waar gezelligheid en knusheid samenkomen aan de prachtige Oud Loosdrechtsedijk in Loosdrecht. Bij Anderz geniet je niet alleen van een smaakvol diner, maar ook van een unieke setting. Het pand beschikt over een sfeervolle veranda en een ruim terras waar je tot zonsondergang kunt genieten van het mooie weer en het adembenemende uitzicht.
 

Laat je culinair verwennen bij Anderz en proef de heerlijke gerechten die met liefde en passie worden bereid. Of je nu komt voor een romantisch diner voor twee, een gezellige familiebijeenkomst of een informele avond met vrienden, bij Anderz voel je je meteen thuis. Het menu is divers en biedt voor ieder wat wils, met gerechten die met zorg zijn samengesteld en gebruikmaken van verse, hoogwaardige ingrediënten.
 

Of je nu in de stemming bent voor een smaakvolle vis- of vleesgerecht, een verrassende vegetarische optie of een culinaire specialiteit van de chef, Anderz biedt een breed scala aan keuzes die je smaakpapillen zullen verwennen. En vergeet niet te genieten van het uitgebreide drankenassortiment, met zorgvuldig geselecteerde wijnen en verfrissende cocktails die perfect passen bij je gerechten.

Details van Restaurant Anderz

Openingstijden

Maandag vanaf 17:00
Dinsdag t/m Woensdag gesloten
Donderdag t/m Zondag vanaf 17:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?